Bertici Fivérek

9 videó
BERTICI FIVÉREK
A Muzsika TV-n futó Zenés Barátságok műsor házigazdái
A Bertici Fivérek Erdély legnépszerűbb előadói közzé tartoznak, a Muzsika TV népszerű előadói. Első nagylemezük megjelenésével villámgyorsan befutott előadók és közönségkedvencek lettek Erdélyben, Magyarországon, Szlovákiában sőt még a távolabbi magyarlakta vidékeken is. Több teltházas koncertet tartottak Budapesten, Pozsonyban és Szatmárnémetiben.
Állandó sztárvendégek a Muzsika TV Zenés Barátságok (saját műsoruk), Dallamokon át és Házibuli Attilával című műsorokban. Dalaik magyarországi és az erdélyi mulatós rádiók toplistáin szerepelnek: az “Erdély legszebb virágszála" és a “Magyar a szívem” több héten keresztül vezette a slágerlistákat.
Az igazán nagy meglepetés és egyben hatalmas szakmai elismerés azonban a közelmúltban érte a Bertici Fivéreket: az RTL Kábeltelevízió cégcsoporthoz tartozó Muzsika TV szerződést ajánlott, így 2015 márciusától már többmillió néző láthatja a "ZENÉS BARÁTSÁGOK a Bertici Fivérekkel" című műsorukat.
Több mint 100.000 regisztrált rajongóval, 7 videóklippel, saját tévéműsorral Magyarország legnépszerűbb zenecsatornáján, a Muzsika TV-n. 250 fellépés tapasztalatával, két önálló nagylemezzel, listavezető slágerekkel és egy minőségi szórakozást nyújtó élő produkcióval a Bertici Fivérek műsora garancia a sikeres rendezvényhez.
- Legyen az város- vagy falunap, céges vagy privát rendezvény: garantált a jó hangulat!

Fontos információ: mi élőben éneklünk, szó sincs playback produkcióról.
250 fellépésünk közül egyet sem mondtunk le és egyről sem késtünk el.
Csomag-ajánlatunk az útiköltséget is és a saját tehnikusunk díját is tartalmazza. Rendelje meg közvetlenül fellépéseinket, kérje személyre és rendezvényre szabott ajánlatunkat!

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Bertici Fivérek - Itt az otthonom (Új dal)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2015. november 23. Nézettség: 742

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

30 megjegyzés | 1 / 3 oldal « 1 2 3 »