Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 11 17 Megalakult a Vajdasági Magyar Jogász EgyletA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. november 17. Nézettség: 400

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. november 17. 20:43
Egyénileg és közösségileg is erősíteni szeretné a vajdasági magyar jogásztársadalmat a Vajdasági Magyar Jogász Egylet – hangzott el ma Újvidéken az újonnan megalakult szervezet sajtótájékoztatóján. Az egyesület jelenleg 12 alapító tagot számlál. Az elnöki posztot Nyilas Mihály tölti be. Az egyesület céljai között szerepel többek között jogi témákat érintő tanácskozások és kerekasztalok megszervezése, valamint kiadói tevékenységeket is terveznek. Nyilas Mihály elmondta, Vajdaság szempontjából nagyon fontos odafigyelni a magyar jogászok utánpótlására is, ezért szándékuk rövid időn belül tagosítani minden erre nyitott vajdasági magyar jogászt és jogászhallgatót a szervezetbe, függetlenül az egyének lakhelyétől. Az egylet székhelye Újvidéken, a József Attila utca 16-18. szám alatt található.
Nyilas Mihály, elnök, Vajdasági Magyar Jogász Egylet: „Sok hasonló egyesület működik már a Vajdaságban és tömöríti egy-egy szakma képviselőit. Úgy találtuk mi, az alapítók, tizenketten, hogy végső ideje, hogy a jogásztársadalom is megszerveződjön, és alapítsunk egy jogászegyletet, amelynek a tartomány akár összes magyar jogásza tagjává válhat.”
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal