Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 17 Hazatért a Dakar-ralit sikeresen teljesítő SaghmeisterA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Sport magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2017. január 18. Nézettség: 393

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2017. január 18. 19:36
Több ezer kilométernyi motorozás után ma délután hazatért a Dakar-ralit sikeresen teljesítő Saghmeister Gábor. A szabadkai motorosnak ez volt a 10. versenye és a 7. célba érése. A sportoló szinte a repülőtérről érkezett egyenesen a Pannon RTV stúdiójába, ahol exkluzív interjút adott médiaházunk hírháttér műsorában a Közügyeknek. Saghmeister Gábor a 73. helyen végzett idén.
szerda, 2017. január 18. 19:36
Saghmeister Gábor, raliversenyző, Szerbia: „Most pihenni fogok egy-két hetet, aztán elkezdődnek a motocross-felkészülések. Indulok az összes motocrossversenyen, ami azt jelenti, itt Kelet-Európában is, meg gondolom Nyugat-Európában is, a Balkán-kupákon, Európa-bajnokságokon, nagyon szeretnék kijutni, az idén már van szponzorom, Abu-Dhabiba, ami áprilisban lesz, és folytatom persze tovább a felkészülést, állandó jelleggel. Én nem csak a Dakarra készülök fel, nekem olyan 25 versenyem van évközben is, úgyhogy zajlik az élet.”
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal