Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

"Dubai Harbour" Dubai's new iconic development by MeraasA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Travel & Events (Utazások, események) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 8. Nézettség: 381

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 8. 20:46
Dubaj ismét izmozott egyet – így csalogatnának még több tehetős turistát a városba
vasárnap, 2017. január 8. 20:47
Még október közepén írtuk, hogy az arab városban nekilátnak megépíteni a világ legmagasabb felhőkarcolóját. A változatosság kedvéért Dubajban ismét felépítenek valamit, ami a legnagyobb lesz a világon – így csalogatnának még több vagyonos turistát a városba.
vasárnap, 2017. január 8. 20:47
Az Egyesült Arab Emírségek kirakatvárosában a világ legmagasabb világítótornyát fogják felépíteni, mellé pedig a Közel-Kelet és Észak-Afrika legnagyobb jachtkikötőjét. Valahogy így fog az egész festeni:

A tervek szerint összehoznának egy jachtbeállót is, ezzel pedig közel másfélszeresére nőne a dubaji horgonyzóhelyek száma. A közel 2 millió négyzetméteres kikötőben építenének egy terminált az óceánjáróknak is, de plázákat és lakóépületeket is felhúznak majd.
vasárnap, 2017. január 8. 20:48
A Dubai Lighthouse 135 méter magas lesz, ezzel pedig a világítótornyok között a legdélcegebbnek számít majd. Természetesen az épület nem csak egy egyszerű világítótoronyra tervezik:
egy luxusszállodát, valamint egy kilátót is magába foglalna, a külső felülete pedig gigantikus kivetítőként is szolgálhat
vasárnap, 2017. január 8. 20:48
– így pedig látványos fényjátékokra is lehet majd használni, mint ahogy a bemutató videóban is láthatjuk. A projekt várhatóan 4 éven belül valósul meg.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal