Proximity (2020)

Proximity (2020)

1 videó - 220
Amerikai, sci-fi, dráma, 119 perc

Miután egy NASA kutatót földönkívüliek raboltak el, megpróbálja meggyőzni a nyilvánosságot hogy mi történt vele.

Rendező:
Eric Demeusy
Szereplők:
Jf Davis (CIA Operator), Pamela Holt (Shannon), Shaw Jones (Agent Graves), Christopher Murray (Quaid Ottinger), Don Scribner (Carl), Charles B. Wells (Clarence Krauss), Blaine Gray (Anchorman), Gregory DePetro (Sam Terrif), Ryan Masson (Isaac), Jordan Tortorello (Brett), Christian Prentice (Zed), Sarah Navratil (Christine), Tyler Derench (Markus), Max Cutler (Beck), Kylie Contreary (Greeta), Ben Sullivan (Agent Brax Kerry), Ian Coleman (Agent Rick Collins), Highdee Kuan (Sara)

Proximity 2020 720p (Felirat)

 
   

Proximity 2020 720p (Felirat)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2023. október 7. Nézettség: 496


Videó lista megjegyzések

Nedeczky László
csütörtök, 2023. október 26. 00:20
Sajnos nem értem miért nincs meg a 2 csillag. Rég vagyok kapcsolatban veletek, nézhettem a filmeket, de most nem lehet mert most állítólag nincsenek meg a csillagjaim. Mi a baj?
Ujváriné Judit
csütörtök, 2023. október 26. 11:50
Kedves László, meg vannak a csillagok, én látom, csak az oldalon a programozásban romlott el valami, amibe én sajnos nem látok bele, de nem is tudnám javítani, mert nem értek hozzá. Egyetlen videa link-es film sem jelenik meg. Már írtam az oldal üzemeltetőjének, de nem olvassa el. Ha valaki ismeri személyesen Kovács Lórándot, szólhatna neki, mert már majd egy hónapja rossz.
Reméljük, hogy egyszer majd jó lesz.
Papp László
hétfő, 2023. november 27. 21:39
sajnos nekemsem megy, edig néztem már egy ideje, nem lehet filmet nézni.