Hozzávalók:
- 2 bögre liszt
- 1 bögre cukor
- 1 bögre kakaópor
- 1 teáskanál fahéj
- 4 teáskanál sütőpor
- 10 dkg vaj
- 1 bögre tej
- 1 db tojás
- étcsoki felkockázva
Elkészítés:
A lisztet, cukrot, kakaóport, fahéjat és sütőport keverd össze, majd morzsold össze a vajjal, amíg egy morzsakupacra hasonlít. A tojást kavard ki a tejjel, ezt adagold a szárazanyaghoz, hogy lágy massza legyen. A formákba 2-2 evőkanálnyi masszát tegyél, és nyomj a közepükbe 1-1 kocka étcsokit (de lehet pl. diót, kisebb csokitojást, meggyet, stb... fantázia kérdése).
Előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 perc alatt süsd készre. Jó étvágyat!