Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Már direkt Magyarországot nézik ki a külföldiek



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. március 23. Nézettség: 214

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. március 23. 00:30
Már direkt Magyarországot nézik ki a külföldiek - videó
szerda, 2016. március 23. 00:30
Évtizedek kemény munkájával sikerült kiemelni a proletár pörköltmocsárból a magyar éttermi kultúrát, mely ma már saját jogán vonzza a gasztroturistákat. Szakemberek szerint ezért egyáltalán nem őrültség erre alapozva vendéglátó vállalkozásba kezdeni, ráadásul a minőségi szolgáltatásra nemcsak Budapesten, de vidéken is egyre nagyobb a kereslet. Az is az éttermesek malmára hajtja a vizet, hogy a magyar mezőgazdaság egyre inkább alternatíva a minőségi alapanyag-ellátásban.
szerda, 2016. március 23. 00:31
A kockás abroszos kisvendéglőkre és a balatoni talponállókra nosztalgiával gondolhatunk vissza, a rendszerváltás előtt azonban alig akadt olyan nívós étterem, mely a munkásosztály egyszerűbb igényein felül is tudott volna teljesíteni. A helyzet az elmúlt negyed évszázadban rengeteget változott: az öt Michelin-csillaggal kitüntetett hazai étterem mellett számtalan különleges, izgalmas gasztrokalandra csábító vendéglátóhelyünk is van már, ennek köszönhetően pedig már Magyarország is felkerült az hasuk után utazó turisták térképére.
szerda, 2016. március 23. 00:31
Üzletileg is érdemes egy jól megfontolt vendéglátóipari vállalkozásba kezdeni, hiszen a kereslet már megvan a minőségi szolgáltatásokra – mondta Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese, miután az idei Utazás Kiállításon előadást tartott a szektor helyzetéről.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal