Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2016 06 10 Ünnepelt a Palics Magyar Művelődési Egyesület



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. június 10. Nézettség: 392

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. június 10. 21:43
Fennállásának 10. évét ünnepelte évadzáró műsorával a Palics Magyar Művelődési Egyesület csütörtök este a Vigadóban. Az előadás keretein belül az egyesület valamennyi tagozata bemutatkozott.
péntek, 2016. június 10. 21:43
Karinthy Frigyes A rossz tanuló felel című novellája alapján adott elő darabot a Színjátszógrund. A Palics Magyar Művelődési Egyesület színes műsorral készült évadzáró előadására. Színjátszókat, citerásokat, népdal-énekeseket, táncosokat és versmondókat is láthatott a közönség.
péntek, 2016. június 10. 21:44
A versmondókat Szalai Andrea, az irodalmi tagozat vezetője készítette fel. „Hazahúzó vers a mai estére, ugyanis sajnos, de elég nagy az elvándorlás, ezért erre próbáltunk reflektálni, úgyhogy a gyermekek ilyen jellegű verseket mondanak.”
péntek, 2016. június 10. 21:44
A Palics Magyar Művelődési Egyesület 2006-ban alakult meg, mint az első helyi magyar művelődési egyesület. Fennállása óta már népdalcsoportja, táncosai, versmondói, citerásai is vannak. Csiszár Molnár Anna, elnök, Palics Magyar Művelődési Egyesület: „Nyáron ilyen szempontból leáll a munka, hogy próbák már nem lesznek, viszont a nyár folyamán négy héten keresztül nyári napközit szervezünk a palicsi helyi közösségben. Az idei évben már második ízben kerül megrendezésre, és támogatója a Tartományi Kisebbségügyi Titkárság. Ennek a programnak az a lényege, hogy a gyerekek minél tartalmasabban tölthessék el a nyári szünetet.”
péntek, 2016. június 10. 21:44
A nyári napköziben 9-től délután 13 óráig felnőtt pedagógus kíséretében a gyerekek különböző programokon, kirándulásokon tudnak majd részt venni.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal