Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2017 01 08 Kemény tél tombol Európában és Amerikában is



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 8. Nézettség: 328

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 8. 20:34
Az elmúlt két napban nyolc ember halt meg az extrém hideg miatt Olaszországban, ezzel Európában 21-re nőtt a sarkvidéki időjárás halálos áldozatainak száma. Az olaszországi fagyhalál áldozatai közül öten hajléktalanok voltak.
vasárnap, 2017. január 8. 20:34
Piros figyelmeztetés van érvényben a Szerbiával szomszédos országokban is. Bosznia és Hercegovinában is farkasordító hideget mértek. A legalacsonyabb hőmérséklet -28 Celsius fok volt. A hegyvidéki térségben a következő napokban is komoly mínuszokra kell számítani.
Horvátországban -20 Celsius fok körüli volt reggel a hőmérséklet.
vasárnap, 2017. január 8. 20:34
Fennakadásokat okoz a hideg időjárás Oroszországban is. A Moszkvától 85 kilométerre fekvő Klin városában éjjel -35,9 fokot mértek. Az orosz fővárosban tegnap, az ortodox karácsony napján volt a leghidegebb. Mintegy -30 fokig csúszott le a hőmérő higanyszála. Ilyen hideg 120 éve nem volt Moszkvában. Ma ott -25 fok volt a hőmérséklet. Az egyik reptéren 84 járat késett, 28-at pedig le is mondtak a nagy hideg miatt.
vasárnap, 2017. január 8. 20:34
késett, 28-at pedig le is mondtak a nagy hideg miatt.
Törökországot hóvihar sújtotta. Isztambul teljesen megbénult. Több száz repülőgépjáratot mondtak le.
Svájcban, Németországban, Franciaországban is hatalmas fagyok uralkodnak. A legtöbb országban hosszú évek óta nem mértek ekkora hideget.
vasárnap, 2017. január 8. 20:34
A hideghullám nem csak Európát, hanem az Amerikai Egyesült Államok keleti részét is elérte. Több millióan vannak veszélyben. Georgia államtól Massachusettsig viharok dúlnak, heves havazás van a térségben. Az elmúlt napokban emiatt több száz közúti baleset történt, és több ezren maradtak áram nélkül az államokban
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal