Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

2018.03.23. - Kétnapos EU-csúcsot tartanak Brüsszelben



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2018. március 23. Nézettség: 252

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2018. március 23. 21:08
Kétnapos EU-csúcsot tartanak Brüsszelben
péntek, 2018. március 23. 21:08
Az állam-, illetve kormányfők találkozójának egyik fő témája a migrációs válság, Az EU országainak vezetői emellett gazdaság- és kereskedelempolitikai kérdéseket, a brexit-ügyet vitatják meg.
Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban. A kormányfő a felvételen elmondta, hogy súlyos és nehéz kérdésekkel foglalkoztak a miniszterelnökök, és napirendre kerültek a legfontosabb kérdések, a migráció és a bevándorlás. Világossá tettem, hogy nem tudunk elfogadni semmilyen javaslatot a kötelező kvótára nézve - fogalmazott. Hozzátette: Magyarország ezt elutasítja, és amíg én vagyok a miniszterelnök, esélye sincsen erre vonatkozó megállapodásnak.
péntek, 2018. március 23. 21:09
A migrációs helyzettel kapcsolatban Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke kijelentette, hogy Európának nincs több vesztegetni való ideje, hogy megoldja a migráció okozta válság kérdését, a megoldást a lehető leggyorsabban el kell érni.
péntek, 2018. március 23. 21:09
Az európai uniós vezetők egyetértenek Nagy-Britanniával abban, hogy a legvalószínűbb, hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök megmérgezéséért - közölték a csütörtökön kezdődött brüsszeli kétnapos csúcstalálkozójuk első napja után. Március 4-én Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya, Julija súlyos mérgezéses tünetekkel került az angliai Salisbury városának kórházába. Azt követően, hogy az Európai Unió állam-, illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács felkérte az EU külügyi főképviselőjét, hogy konzultációra rendelje vissza Moszkvából az EU oroszországi nagykövetét, több uniós tagállam is bejelentette, hogy hasonló lépéseket tesz és orosz diplomaták kiutasítását fontolgatja.
péntek, 2018. március 23. 21:09
A brüsszeli csúcson az Egyesült Királyság európai uniós kilépésével kapcsolatban is tárgyaltak a vezetők, valamint az Európai Unió nyugat-balkáni bővítési stratégiájáról is szó esett, amely meghatározza majd az EU bővítésének következő lépéseit.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal