Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Alberto Nonino lost 400-meter race 2022 World Athletics U20 Championships due to Penis popping out



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Other (Egyéb) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2022. augusztus 5. Nézettség: 224

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2022. augusztus 5. 23:17
KÍNOS BEFUTÓ:
Rendkívül kellemetlen, ami Alberto Noninóval történt. Ráadásul hazai pályán!
Az olasz tízpróbázó, Alberto Nonino vérmes reményekkel vágott neki a hazájában rendezett U20-as atlétikai bajnokságnak, képességei mellett a hazai közönség támogatásában is bízott. A 400 méteres síkfutás során azonban valami olyan történt vele, amire még legrosszabb álmaiban sem gondolt.
A Daily Star arról számolt be, hogy a 18 éves sportoló jó startot vett, minden esélye megvolt akár a győzelemre is, hiszen az utolsó kanyarban két riválisát is játszi könnyedséggel előzte meg. A befutó egyenesben azonban váratlanul látványosan lelassult. Azok, akik messziről nézték a versenyt, nem is értették, mi történik vele, de az tény, hogy mindenki úgy ment el mellette, ahogy csak akart. Később aztán kiderült, mi hátráltatta Albertót!
Nincs mit szépíteni: az atléta legnemesebb testrésze a befutóban elszabadult, kilógott a rövidnadrágból, ő pedig mindent megtett, hogy visszategye a megfelelő helyre, vagy legalább fogja valahogy, ami nyilvánvalóan jókora sebességvesztéssel járt. Szegény fiú így végül utolsó lett a versenyszámban, amit meg is nyerhetett volna.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal