Hírek - csütörtök, 2015. március 5.

   

Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 19:07
A Kúria hatályában fenntartotta a másodfokú bíróság azon ítéletét, amelyben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank keresetét teljes egészében elutasította - adta hírül az OTP Bank Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde ... ...
Gazdaság » Napi Gazdaság
Bulvár
csütörtök, 2015. március 5. 19:07
A kétéves Mariah Anderson nagyon ritka rendellenességgel született, és egy róla készült kép az internetes trollok új céltáblája lett.
Bulvár » Velvet.hu
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 19:06
A McDonalds bejelentette, hogy az emberi fertőzések elleni küzdelemben létfontosságú anitibiotikumos kezelés nélkül felnevelt csirke és mesterséges növekedési hormonnal nem kezelt tej felhasználását tervezi gyorséttermeiben. A McDonalds Magyarország tájékoztatása szerint az az EU-ban és így Magyarországon is csak gyógyítási céllal használhatók az antibiotikumok, a növekedési hormonok használata pedig tilos.
Gazdaság » HVG.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 19:06
Neil Blomkamp legújabb filmje, a Chappie kifejezetten a robotok elfogadását ünnepli.
Sport » Népszava Online
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 19:05
Az utasokat leszállították a gépről, amelyből szivárgott az üzemanyag.
Hírek » Heti Válasz
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 19:05
Az államháztartás központi alrendszerének februári hiánya 256,9 milliárd forint volt, ez jóval kevesebb a tavaly februári 407,9 milliárd forint összegű deficitnél - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a kormány.hu oldalon.
Gazdaság » Inforadio.hu
Eletmód
csütörtök, 2015. március 5. 19:04
Koncentrációzavar, ingerlékenység, fejfájás, fáradtság - mindezek a tünetek jelentősen csökkentik a teljesítményedet. A megoldás azonban egyszerűbb, mint gondolnád: inni kell!
Eletmód » Hirkereső
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 19:04
Három újabb külföldi sztárfellépőt jelentettek be az idei Fehérvári Zenei Napokra (Fezen). A svéd Sabaton és a Soilwork, valamint a kanadai Danko Jones egyaránt a fesztivál második napján, július 30-án csütörtökön ad koncertet a székesfehérvári MÁV pályán. A power metált játszó Sabaton 2012-ben már játszott a Fezenen. Az elmúlt néhány évben kicserélődött a Joakim Brodén énekes-billentyűs melletti zenészgárda nagy része, de az új felállású csapat is nagyszerű albumot készített tavaly Heroes címmel - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel. A Sabaton a 2012-es Fezen-szereplés óta rendszeresen visszatérő vendég Magyarországon: tavalyelőtt a balatonszemesi Rock Beach Fesztiválon, tavaly a pécsi Rockmaratonon, idén januárban pedig a Petőfi Csarnokban játszott. A death metált játszó Soilwork idén huszadik születésnapját ünnepli, és Björn "Speed" Strid frontember szerint jobban szólnak, mint eddig bármikor. A jubileumra új album is készül, korábban az év első felére ígérték, így a Soilwork várhatóan a Fezenen tartja a magyarországi lemezbemutatót. Szintén gyakori fellépő Magyarországon a kanadai rockszíntér talán legfontosabb szereplője, a háromtagú Danko Jones, amely 2010-ben a Sziget fesztiválon, 2011-ben a Szegedi Ifjúsági Napokon, 2012-ben pedig a Hegyalja Fesztiválon koncertezett. A Danko Jones (ének, gitár), John "JC" Calabrese (basszusgitár) és Rick Knox (dob) által alkotott trió hamisítatlan rock and rollt játszik, immár 18 éve. Alig egy hónapja megjelent új lemezüket, a Fire Music című anyagot a közönség és a kritikusok egyaránt jól fogadják. A Fezen szervezői már korábban bejelentették a Judas Priest, a Black Label Society és Gus G fellépését: mindhárman a fesztivál első napján, július 29-én szerdán adnak koncertet.  
Hírek » MagyarSzo.com
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 19:04
Hosszú Katinka újabb képeket posztolt a Facebook-oldalára, ezúttal Marseille-ben fog úszni, ahol rendkívül szeles idő várta őt és edző-férjét, Shane Tusupot.
Sport » Origo
Póker
csütörtök, 2015. március 5. 19:03
Hosszú hetek után már nem Scott Seiver vezeti a GPI 300-as listát.
Póker » Machopoker.hu
Sport
csütörtök, 2015. március 5. 19:02
A Japán Labdarúgó Szövetség (JPA) megállapodott Vahid Halilhodziccsal, akit hamarosan hivatalosan is kineveznek a válogatott szövetségi kapitányának.
Sport » Hirkereső
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 19:02
A Kúria hatályában fenntartotta a másodfokú bíróság azon ítéletét, amelyben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank keresetét teljes egészében elutasította.
Gazdaság » ma.hu
Gazdaság
csütörtök, 2015. március 5. 19:01
A Kúria hatályában fenntartotta a másodfokú bíróság azon ítéletét, amelyben az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank keresetét teljes egészében elutasította - közölte az OTP Bank Nyrt. csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
Gazdaság » Világgazdaság Online
Autó
csütörtök, 2015. március 5. 19:01
Elindult az új Suzuki Vitara gyártása Esztergomban. Ebből az alkalomból Orbán Viktor azt is elárulta miért számít a Suzuki a rendszerváltás szimbólumának.
Autó » Hirkereső
Tudomány
csütörtök, 2015. március 5. 19:01
Igen látványos frissítést kapott a labdarúgás legjobb és legfrissebb statisztikáival szolgáló Stats Zone, az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető alkalmazást így az eddigieknél is jobban ajánlott használni a szurkolóknak.
Tudomány » HVG.hu
Számitástechnika
csütörtök, 2015. március 5. 19:00
Extra védelmet nyújt bizalmas dokumentumaink számára az adatokat elrejtő szteganográfia, hiszen ami nem látható, azt nem is akarják ellopni.
Számitástechnika » PC World
Game
csütörtök, 2015. március 5. 19:00
Az AMD kapcsán sokan már az új grafikus kártyákat várják, a nagy bejelentés pedig még mindig nem érkezett meg, helyette azonban a virtuális valóság piacára készülő megoldásáról beszélt a gyártó. Az #kover#AMD LiquidVR#kover_vege# névre keresztelt megoldás célja a lehető legjobb VR élmény létrehozása, melyben persze nagyon f...
Game »
Bulvár
csütörtök, 2015. március 5. 19:00
A sztárnak lézeres kezeléssel kellett szőrtelenítenie a homlokát.
Bulvár » Neon.hu
Magazin
csütörtök, 2015. március 5. 19:00
Lehet, hogy elsőre nehéz elhinni, de valóban vannak nők, akik nem kényszerből árulják a testüket, hanem élvezetből. Mint Rona, aki Németországban, Olaszországban és Magyarországon is dolgozott. Egy éve szünetet tart és az írásból él: blogol, krimit ír és főzőcskézik. Vállalja, hogy a véleményével megbotránkoztatja az embereket – nem a felhajtás kedvéért, hanem mert tényleg komolyan gondolja, hogy a nők is nagy részben tehetnek arról, ha a partnerük prostituálthoz megy. Ettől a kijelentéstől mi is visszahőköltünk, ahogy sok egyébtől is. Interjú.
Magazin » Nők Lapja Cafe
Hírek
csütörtök, 2015. március 5. 18:58
Tovább» A McDonalds bejelentette, hogy anitibiotikumos kezelés nélkül felnevelt csirke felhasználását tervezi gyorséttermeiben.
Hírek » ÚjSzó.com

1762 cikk | 19 / 89 oldal