Nyiri Attila Ivan
 

Fotó megjegyzések

Erdélyi Képeim Burány Annamária
kedd, 2011. július 26. 11:18
lélekemelő...
Mindenes album Szász Rózsika
csütörtök, 2011. június 23. 17:45
Szeretettel üdvözöllek, Kedves Attila ! Szép családod van, amint látom ,és remélem, ti, ott , boldogan éltek ! Hát, ami itt, Erdélyben minket illet , ezt aligha állíthatjuk magunkról, főleg a mostani, kiélezett politikai helyzetben . Olvastam a véleményedet az önálló Erdélyről , jó, hogy elmondtad, mit gondolsz legalább, hiszen, mások, mégcsak nem is gondolkodnak ezen ,és ez a legnagyobb baj . Sajnos, ami a gazdasági motivációt illeti, hát erről csak azt mondhatom, hogy sajnos, itt, egyelőre még minden dolgok mozgatórugója csupán az érzelem, minden részről, ami , legtöbb esetben nem jó tanácsadó , hiszen még ott tartunk, hogy ha vér cspeppen is a szemünkből, akkor sem engedünk a magunk igazából , s így nincs előrehaladás . Szeretettel üdvözlöm egész családodat és szívesen látlak barátaim sorában !- Rózsika
Sztankovics István
hétfő, 2011. június 27. 16:01
Na itt! ..szakál nélkül, már emlékeztetsz magadra! Így már felismertelek volna ha találkozunk de most már szakálal is sikerülni fog!
Nyiri Attila Ivan
hétfő, 2011. június 27. 18:25
Pista, csak néz rá a fiamra, pont olyan mint én voltam csak nekem nem volt vörös hajam! Ha az ő képét ay enyém mellé teszem, kiköpött apja!
Nyiri Attila Ivan
hétfő, 2011. június 27. 18:29
Kedves Róysika,

Köszööm, hogy megnézted a képeimet és tetszik a családom. Mi itt Amerikában boldogan élünk, de sajnos most mivel nekünk is egy szocialista elnökünk van aki csak ideológiájának él ami a teljes szocializmus bevezetése az országban. Ez egy nagy hiba mert a szocializmus itt is mint mindenhol olyan pont mint az alkohol. Öl, butit és a nyomorba dönt!

5 megjegyzés | 1 / 1 oldal