kedd, 2021. január 19. 13:54, Nézettség: 2

                TÖBBSZÖR ÍRTAM A MÁSOK ÖRÖMÉRŐL…   Többször írtam a Mások Öröméről, Aminek magam is örülni tudok. Nem írtam Soha a Gyűlölködésről, Magyar Ellen én Soha Nem Fordulok   Akkor sem, ha próbálnak bélyegezni, Mert Soha Nem Megyek Velük Egyfelé. Őseim útján akarok haladni, Mert az Sohasem Volt a Gyűlöleté.

kedd, 2021. január 19. 11:16, Nézettség: 3

              Nem ma írtam, de minden szavát most is vállalom.   HA VALAMIT NEM TUDUNK… SPONTÁN JÖTT REGGELI GONDOLATOK      Ha valamit nem tudunk, az nem biztos, hogy nem létezik, sőt… Ha valaki csak azt hiszi el, amit lát, semmit sem ér az élete, mert állandóan kétségek gyötrik.

kedd, 2021. január 19. 09:28, Nézettség: 5

              TÉLI TÁJON   Elmereng a szemem Csendes téli tájon, Odalent a völgyben Kis falumat látom. Havasan, szelíden, Égbe nyúl a tornya, Sok fehér házikó Szépen körül fogja. Távolabb oly szépen Erdős hegy fehérlik, Majd öreg Csesznekvár Havas orma látszik.

hétfő, 2021. január 18. 21:13, Nézettség: 3

Pocsaj Téglavető telep - Debreceni Zoltán Író (Loló) Debreceni Zoltán író tollábólPocsajban a Téglavető ott hevert a tó partján valamikor régen.A temető kert is ott volt nem messze a közelében.A hideg szél sokszor az arcomba nevetett,amikor a havas úton iskolába mentem. Egy félárva lány fogta a kezemet Ő vigasztalt engem.

szombat, 2020. december 12. 16:58, Nézettség: 30

                MESÉLJ NEKEM NAGYMAMA… Egy kislány vágyai   Mesélj nekem Nagymama, mert hiányzik oly nagyon, Hogy az Óperenciás tenger merre van vajon? Hol van Tündérország, Hét kicsiny Törpe hol lakik, Tudom, hogy ez csak mese, tudom, nem létezik, De mégis kíváncsi vagyok rá, mert ma már ciki, Ki mesét hallgat, nem okos telefont bűvöli.

kedd, 2020. június 9. 10:26, Nézettség: 302

   Furcsa egy világ volt az én gyermekkoromban, mert csak arra emlékszem, hogy mindenért sorba álltunk. Erősen cifrák voltak azok a sorok, sok mindent megtudhatott az ember, ha a fülét jól hegyezte. Halványan derengő emberarcokat láthatott csupán, meg vastag posztókabátokat, s a tetejükből felszálló lehelletpárát.

kedd, 2020. április 28. 10:26, Nézettség: 163

              EGY KIS HUMOROS EPIZÓD A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÚCSÚK TÖRTÉNETÉBŐL.     Apai és Anyai ágon egyaránt kiterjedt famíliával rendelkeztünk. Apai ágon Vanyolai felmenőink vannak, Édesanyám révén pedig Veszprémvarsányból volt népes a rokonság, hiszen Ő onnan jött ide férjhez Bakonyszentkirályra Édesapámhoz.

szombat, 2020. április 18. 00:28, Nézettség: 172

Mi fől a telefazékban???? Tavaszi töltött tojás.  Tavaszi töltött tojás. Bár most én tyúkhúrral készítettem, de lehet friss spenóttal, vagy sóskával is. Ez a recept azért is a szívem csücske, mert megjelent a hobbikert.hu magazinjában is.

péntek, 2020. április 3. 14:40, Nézettség: 238

PDF formátumban letölthető itt.

hétfő, 2020. február 10. 00:22, Nézettség: 630

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas magyar festő- és szobrászművész. A magyar festészetben és relief épületszobrokban a geometrikus absztrakció markáns képviselője, aki gyakran megküzd a művészet értelmének témájával, ugyanekkor színezett, vékony vonalakból építkező alkotásai lírai oldottságot jeleznek.

Képek

104 blog | 1 / 11 oldal