kedd, 2019. szeptember 10. 10:45, Nézettség: 23

              SZELFI      Manapság az okos telefonok korában nagyon elterjedt a szelfizés, amelynek a lényege, hogy önmagunkat, vagy többek által mögénk állt embereket, vagy épületeket fotózunk le ezzel a telefon által lehetőséget nyújtó technikával. Vannak azonban olyan emberek, akik teljesen félreértelmezik ennek a lényegét.

kedd, 2019. szeptember 3. 09:52, Nézettség: 21

  „HŰSÉGET SZÁMOMRA ÖRÖKÜL JUSSOLTÁL.” Ma lennél 105 éves Drága Édesapám.      Nagyon nehéz nekem most megszólalnom, mikor Édesapámra emlékezem, aki ha élne, ma éppen 105 éves lenne. Egy olyan Édesapáról, aki 6 elemit végzett parasztember volt, de olyan irodalmi tevékenysége bontakozik ki a hagyatékából, ami a klasszikusok sorába kellene, hogy beemeljék.

vasárnap, 2019. szeptember 1. 11:36, Nézettség: 24

                  MEDDÍG SZABAD MÉG GONDOLKODNI BÜNTETLENÜL? George Orwell: 1984 művére emlékezve napjainkban.   Meddig Szabad Még Gondolkodni Büntetlenül? Talán „gondolatrendőrségre” is sor kerül Rövidesen és unatkozó Hatalmasok Elrendelik, mert azt mondják majd, hogy: „Ez már sok, Amit az elvetemült emberek művelnek Már, helyettünk is gondolkodni merészelnek.

vasárnap, 2019. szeptember 1. 10:39, Nézettség: 14

              HULLÓ FALEVELEK   KEDVES BARÁTAIM!   Ezzel a versemmel, tizennégy évvel ezelőtt az akkor még létező Netrera nevű amatőr irodalmi portálon céltáblája lettem pár verselő társamnak, akik össztüzet zúdítva, iszonyatos módon letámadtak miatta és leszólták. Akkor sem tudtam igazán mi lehetett vele a probléma, de visszatekintve, ma sem.

szombat, 2019. augusztus 24. 10:52, Nézettség: 26

                EGY ÉVES NAGY LEGÉNY MÁR AZ ALBIKA… Születésnapodra Drága Kis Dédunokám.   Egy Éves Nagy Legény Már az Albika, Nyújtózik, ha Magasan Van Valami. Eljön az Idő, ha Magasabbra Akarsz Felérni, Nem Kell Ágaskodni.   Albika Számodra Fontos a Játék, Meg az, Hogy Mindenki Téged Szeressen.

kedd, 2019. augusztus 20. 15:45, Nézettség: 22

ALKOTMÁNY – ÚJ KENYÉR – ÁLLAMALAPÍTÁS – SZENT ISTVÁN KIRÁLY ÜNNEPÉN… Avagy 2019. Augusztus 20. Délutáni gondolataim, senkit sem megbántva.      Az én és hasonló korosztályom (72. évemben járkálok immár) a II. Világháború utáni nemzedék tagjaként sok mindent átélt már a velünk élő történelemben.

csütörtök, 2019. augusztus 1. 08:56, Nézettség: 385

              ÁTLÉPTÜK MÁR AUGUSZTUS KÜSZÖBÉT…   Átléptük már Augusztus küszöbét, Szeszélyes a Nyarunk ez nem is vitás.  Keveredett Évszakoknak szellemét, Keresni benne logikát már kevés,   Hiszen melegre könnyen jön a vihar, Amely Országszerte lesújt, de nagyon. Igazából nem is tudni mit akar, Nélküle is van épp elég fájdalom.

hétfő, 2019. július 29. 19:56, Nézettség: 28

              BORONGÓS HÉTFŐI REGGELEN LÁTOM…   Borongós hétfői reggelen látom, Hogy a mai valóság nem csak álom, Mert a szétszakított „Magyar Családom” Világszerte már nem az én világom. Istenem, ha lehetne kívánságom Tőled, ha egy is, legyen valóságom Az, hogy büszke lehessek Magyarságom Hátralévő idején, mert szebb álom Válik valósággá.

csütörtök, 2019. július 18. 16:10, Nézettség: 22

                TÖRTÉNELMET MEGHAMISÍTANI…   Történelmet meghamisítani,  Tényeket rendre elferdíteni, Mindig szelektíven emlékezni, A hibákat másokban keresni, Magyarságtudatot is ellopni, Életrajzot meghamisítani, Mást hazaárulással vádolni, Kereszt nevében hatalmaskodni, A saját múltat elfelejteni, Készakarva azt megmásítani SOHA NEM SZABAD, MERT AZ IGAZI...

szerda, 2019. július 17. 09:54, Nézettség: 18

              MEDDÍG TART MÉG A BÉKÉTLENSÉG URAM…   Meddig Tart Még a Békétlenség Uram A Kicsinyre Zsugorodott Hazában? Ellenségekké Tették Mára Uram A Politikusok az Országunkban,   De Határon Túl is Testvéreinket, Megbélyegezve Hazafiságunkat. Büszkén Verdesik Már a Melleiket Egyesek, Kisajátítva Honunkat.

381 bejegyzés | 1 / 39 oldal