csütörtök, 2019. július 18. 16:10, Nézettség: 5

                TÖRTÉNELMET MEGHAMISÍTANI…   Történelmet meghamisítani,  Tényeket rendre elferdíteni, Mindig szelektíven emlékezni, A hibákat másokban keresni, Magyarságtudatot is ellopni, Életrajzot meghamisítani, Mást hazaárulással vádolni, Kereszt nevében hatalmaskodni, A saját múltat elfelejteni, Készakarva azt megmásítani SOHA NEM SZABAD, MERT AZ IGAZI...

szerda, 2019. július 17. 09:54, Nézettség: 6

              MEDDÍG TART MÉG A BÉKÉTLENSÉG URAM…   Meddig Tart Még a Békétlenség Uram A Kicsinyre Zsugorodott Hazában? Ellenségekké Tették Mára Uram A Politikusok az Országunkban,   De Határon Túl is Testvéreinket, Megbélyegezve Hazafiságunkat. Büszkén Verdesik Már a Melleiket Egyesek, Kisajátítva Honunkat.

vasárnap, 2019. június 30. 16:52, Nézettség: 12

MA VAN TIZENHARMADIK  ÉVE ANNAK… Drága Mónika Kislányomra Emlékezve.   Ma Van Tizenharmadik Éve Annak, Hogy Búcsút Mondtál a Földi Világnak. Szenvedéseidet szótlan viselted, Nekünk nézéseddel is azt üzented, Hogy ne búsuljunk akkor sem, ha eljön A végső búcsú, hiszen a Nap feljön Akkor is, ha már odafentről néz le ránk, A mi Szeretett, Drága Szép Mónikánk.

kedd, 2019. június 25. 12:05, Nézettség: 11

                HA KINÉZEK AZ ABLAKON…   Ha kinézek az ablakon, a nyírfák Ringó látványa visszahozza a Nyár Üdeségét, hisz az esőt már unják Az emberek.

kedd, 2019. június 25. 08:51, Nézettség: 11

  SZENT IVÁN – ÉJ,  NYÁRI NAPFORDULÓ…   Szent Iván – éj, Nyári Napforduló Legrövidebb, varázsos éjszakája. Ünnepeljünk vidáman, nem esik hó, Talán este az eső széliránya   Sem felénk veszi az útját, mert nekünk Ezen az éjszakán a Természetben Örömódát kell hangosan zengenünk Most itt az erdő és Vizi közegben.

hétfő, 2019. június 17. 09:58, Nézettség: 26

             TEGNAP VOLT AZ ÉDESAPÁK NAPJA…   Tegnap volt az Édesapák Napja, Ilyenkor, ha megérdemli, kapja Az elismerést, de ha feledős, Akkor vajon ki lesz a felelős, Ha ebben a nagy kánikulában Szárazság lészen majd a torkában? Ne búsuljon a tikkadt Apuka, Mert hűtőben hideg sör nem maga Búslakodik már egyedül.

szerda, 2019. június 12. 10:19, Nézettség: 19

              SÖRFESZIVÁL SÖR NÉLKÜL MIT SEM ÉR…   Sörfesztivál sör nélkül mit sem ér, Hiszen a sör az folyékony kenyér Ami arra vár, torkon lemenjen, Ettől az ember újjá szülessen. Nem akartam szomjan halni én sem, De most egy kriglivel megelégszem. Legközelebb talán többet iszom, Most ennyitől jó a hangulatom.     Ifj. Nagy Bálint (Valentinus)   Gyula.

vasárnap, 2019. június 9. 20:10, Nézettség: 25

              HA MEGINT KIÁRADNA A SZENTLÉLEK… Pünkösdi gondolataim.   Ha megint kiáradna a Szentlélek, Magyarok biztosan több nyelven szólnának, Hisz bármennyire egy nyelven beszélnek, Ki Magyarabb, erről vitatkoznának.

péntek, 2019. június 7. 12:15, Nézettség: 23

                ÖRÖKRE ELMENT A PARASZTKÖLTŐ NAGY BÁLINT. 1998. 06. 07 – én kísértük el Édesapámat végső útjára.        Ezen a napon Bakonyszentkirály Községből nagyon sokan kijöttek a Református Temetőbe, hogy elkísérjék végső útjára Édesapámat, akit a faluban életében megbecsült embernek ismerte mindenki.

kedd, 2019. május 28. 09:19, Nézettség: 25

              PÁLINKÁS NAPOT  KÍVÁNOK BARÁTOM… Születésnapodra Régi Barátsággal.   Pálinkás Napot Kívánok Barátom, Kinek Ma Vagyon a Születésnapja. Családi neve Pálinkás, belátom, Hogy pálinkát kell inni szülinapra,   Mert ha nem ezt teszed kevés jó kis borral, Megszólnának a Barátaid sorba. Kívánom Neked, hogy jó nagy hordóval Teremjen a pálinka, kóstolóba.

373 bejegyzés | 1 / 38 oldal