2022 -

szombat, 2022. április 30. 09:21, Nézettség: 182

                SZÜLŐFALUMBA NÉHA VISSZATÉREK… Bakonyszentkirály, Te Csodás   Szülőfalumba néha visszatérek Bakonyi gyökereimhez szívesen. Ilyenkor összetorlódó emlékek Felidézik bennem olyan lelkesen   A hosszú évtizedek történéseit, Amelyek tovább élnek a szívemben. Érzem Zörög hegynek a rezgéseit, Boldogságot, emlékező lelkemben.

hétfő, 2022. április 25. 13:15, Nézettség: 227

                DRÁGA SZÜLEIM ARANYLAKODALMÁRA ÍRTAM EZT A VERSEMET 1993 - BAN   FEJEMET MEGHAJTOM Fejemet meghajtom, úgy szólok hozzátok, Ötven év teltével hogyan csináltátok? Hűséget esküdve, mindenkit tisztelni, Embernek maradni, gyermeket nevelni. Megőszült fejetek, orcátok csókolom, Köszönöm, köszönöm, szívemből gondolom.

szombat, 2022. április 23. 10:52, Nézettség: 217

                FÉNYLŐ LÁMPÁSA  LETTÉL A TUDÁSNAK… Bettike Unokám Születésnapjára.   Fénylő Lámpása Lettél a Tudásnak, Erre készültél, lelkesen tanultál, Miközben dolgoztál, hogy a világnak Megmutasd, különb is lehetsz azoknál   Akik várják, hogy a sült galamb bele Repüljön majd az Égből a szájukba.

hétfő, 2022. április 18. 08:31, Nézettség: 215

           MEGINT HÚSVÉT,  KELL EGY LOCSOLÓKA…   Megint Húsvét, kell egy locsolóka, Anélkül nem jön el semmi jó ma, Hiszen a Hölgyek már kiszáradtak, Miközben a locsolókra vártak.

vasárnap, 2022. április 17. 11:01, Nézettség: 209

              A NÁZÁRETI JÉZUST  NE KERESSÉTEK… Szomorú Húsvéti gondolataim.   A Názáreti Jézust Ne keressétek, Mert Halottaiból Ő már Feltámadott. Ezt a jó hírt messze földre elvigyétek Mondván, Az Úr néki új életet adott.

péntek, 2022. április 15. 10:46, Nézettség: 182

             „FESZÍTSD MEG! FESZÍTSD MEG!  ZÚGOTT A TÖMEG… Nagypénteki gondolataim.   „Feszítsd meg! Feszítsd meg! Zúgott a tömeg,  Jézus helyett Barabást választotta, Hogy szabadon távozzon a szörnyeteg, Megváltóra került töviskorona.   Vállára tették a nehéz keresztjét, Ahogy Via Dolorosán cipelte Sebeiből vérezve súlyos terhét A Golgotának hegyére szenvedve.

csütörtök, 2022. április 14. 11:55, Nézettség: 263

                BÖRTÖNBE ZÁRNI TUDÁST  ÉS SZABAD GONDOLATOT…   Börtönbe Zárni Tudást és Szabad Gondolatot, Sárba Beletiporni Minden Emberi Jogot, Egykor volt Alkotmányunkból gyáván csúfot űzni, Embermilliókat mély nyomorba taszítani, Az Ország vagyonát zsebre tenni, és ellopni, A jog asztalát gőgösen kisajátítani, A magas lóra még pocakosan is felülni, Pedig on...

kedd, 2022. április 12. 15:18, Nézettség: 186

                „KIMARJA A GYŰLÖLETÜK A ZSÁKOT…” „Oda készülök, ahol nem kell szégyenkeznem mikor kimondom, hogy magyar vagyok…”   „Kimarja a gyűlöletük a zsákot”, Mondta egy fiatal, választás után. Elhagyom végül most Magyarországot, Nem maradok megalázottan bután   Szeretett Hazámban, hol Önkény az Úr, Mert újabb négy év rablás következik.

hétfő, 2022. április 11. 13:53, Nézettség: 204

              MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA KÉTEZERHUSZONKETTŐBEN…   Magyar Költészet Napja Kétezerhuszonkettőben Vajon milyen szinten van? Talán ível, felmenőben Mutatja magát, vagy elfelejt régi örökséget Klasszikusoktól és alkalmaz csupán modernséget? Néha mintha József Attila el is felejtődne, Akinek munkássága a Magyar Költészet Napja lenne Születésnapjával.

vasárnap, 2022. április 10. 12:27, Nézettség: 228

              MI LENNE JERUZSÁLEMBEN, HA JÉZUS… Virágvasárnapi verses gondolataim.   Mi lenne Jeruzsálemben, ha Jézus Ma megjelenne újra szamárháton? Virágok a lábai előtt luxus Jellegé válnának, mert nagyvilágon   Ma már a Megváltókra nem figyelnek, Hiszen nem érdemes már erre senki.

13 bejegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »