Szókimondó írások egy szótlan ember életéből. Vigyázz lehet, hogy fájni fog!!!! Ha magadra ismersz akkor előre is elnézést kérek, nem volt szándékos.

 

2013 -

kedd, 2013. február 26. 19:37
Megoldjuk . Köszönöm.
kedd, 2013. február 26. 18:32
Ha regisztrálsz arra az oldalra, az semmilyen hátránnyal nem jár, viszont utána beletudsz olvasni a Gondolatmadár című könyvembe is. Ajánlanám figyelmedbe a Napló világvége után című könyvemet is. Abba is beleolvashatsz, és sokan azt mondják, hogy kifejezetten jó és tanulságos könyv.
hétfő, 2013. február 25. 21:20
Kérek mindenkit, hogy aki ellátogat a könyvkiadó oldalára, és megnézi a könyveimet, hagyjon ott egy kéznyomot. Nyomjon egy LIKE-Gombot. Így is segítve az előre jutásomat, az irodalmi életben. Persze az igazi az lenne, ha meg is vásárolná a könyveim egyikét. Próbáltuk a lehető legolcsóbbá tenni ezeket a könyveket, ezért lettek így kiadva. Nincs nyomtatási költség, és nincs szállítási költség sem. Bele is lehet olvasni a könyvekbe a könyvkiadó oldalán. Ennek is nagyon örülnék. Köszönöm előre is.
péntek, 2013. február 8. 11:58
Az ezerarcú démon

Nem ő az Isten, de annál hatalmasabb,
sohase láttad, ám de ismered.
Nem ő a Sátán, annál aljasabb,
mégis naponta együtt él veled.

Emberi érzés, hát el ne tagadd!
Ha meddő éjre nappalt vétkezett
tovább is elkísér, veled marad,
igába hajtja büszkeségedet.

Lesántul tőle minden gondolat,
agyadba mar, emészt, akár a sav.
Hiába véded tisztességedet,

tiéd a szándék, övé a tett.
Pokolból, menyből is elüldözött,
s azért ilyen, mert ember szülte őt.

/Steve Vastag/
csütörtök, 2013. február 7. 10:12, Nézettség: 1258

Ezernyi szálat húz a szenvedésaz emberek között naponta,egy kézfogás már összeesküvés,szitok az óramű csillagokra ahol a sorsunk írva vagyonha nem hiszünk benne, akkor is,de tudjuk azt, hogy egy naponidőnk lejár és az út hova visz. Fehér falak között remény lebegés pókfonálon ing az életünk.Szerelem, szenvedés is egyre megyha majd csak voltunk s nem leszünk.

5 bejegyzés | 1 / 1 oldal