Gebe János
 

Fotó megjegyzések

Jancsi bácsi albuma Kőrösiné Teréz
vasárnap, 2012. július 22. 16:04
Nagyon szép képeid vannak az albumodban, élvezet volt nézni a sok finom ételt. A gombát gondolom te szeded biztosan ismered is őket. A kiskutyád az meg nagyon aranyos. Szép napot: Teréz !
Gebe János
vasárnap, 2012. július 22. 21:49
Szép estét kivánok Neked és egész családodnak. Örülök, hogy tetszenek a képek, de ami aztán a fazékban készül belőlük, az a szép. Amit a legjobban készitek, az a gombapaprikás, még akkor is , ha édesapám jobban csinálta. Fenséges például a rántott gomba egy kis savanyutejföllel és reszelt sajttal töltve, tejfelesen, tojással,fasirtnak...de egy igazán finom gombaleves felér akár egy ujházi tyuklevessel....Amint látod, nemcsak szedem, de tudom a módját is. Különben itt a Felvidéken, most napokig esett az eső, ugyhogy nem birtam ki, ma délután is gombáztam, az előbb lettem készen az elkészitésével. Ami az édességeket illeti, szeretek mindig valami érdekeset kitalálni, főzni meg szerintem mindenki tud, ha van miből......ja és én is megnéztem a fotókat a családról, boldog lehetsz és legyenek ők is nagyon boldogok....üdvözlettel, János
Kassai pillanatok Darabos László
szombat, 2011. október 1. 08:35
Köszönöm, hogy láthattam!
Jancsi bácsi albuma Ajtai-Baricsa Edith Katalin
szombat, 2011. július 16. 19:19
Jancsi bácsi nagyon aranyos! Isten éltesse Gazdival együtt! Hasonló "leánykám" Renike, aki 8 éves elvarázsolt angyal.Üzenete: VVVVauuuuuÚ!

4 megjegyzés | 1 / 1 oldal