Simó Melinda

Utolsó bejelentkezés: múlt hónap előtt
Családi állapot: egyedül Ikrek
Vallás: református
Ezen az oldalon: csak körülnézek
Foglalkozás:
postás

Anyanyelv:
magyar
Beszélt nyelvek:
román

Érdeklődési körök

Kedvenc zeneszámok:
Sok van!

Kedvenc filmek:
Üvegtigris 1-2-3
A Titok

Kedvenc könyvek:
*
Dr. Csernus Imre könyvei
*
The Da Vinci Code
*
Vass Albert
*
Müller Péter Könyvei
*
El Secreto Rhonda Byrne

Idézetek:
"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát." Brian Tracy

A jókedv olyan, mint egy villámlás, amely egy tündöklő pillanatra áttör a felhők sötét takaróján. A vidámság napfényt lop a gondolataidba.

""Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ...Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ...S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!... ""

:)“Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho) :)

"Sok sebet hordozok , de hordozok magamban olyan pillanatokat is amelyek soha nem történtek volna meg,ha nem merészkedek túl a határokon." /Paulo Coelho/

Tanulmányok


Avram Iancu Ipari Iskolaközpont (MIU Szakközépiskola)
Helység: Kolozsvár (Cluj-Napoca), Románia
1985 – 1987

2.es számú gimnázium
Helység: Szászrégen (Reghin), Románia
1983 – 1985

Galériák 1