,mnbv,vnb

Archívum

 

XIII. MAGYAR VÁR TÁBOR, POMÁZ, 2014. 07. 19-27.

XIII. MAGYAR VÁR TÁBOR, POMÁZ, 2014. 07. 19-27.


XIII. MAGYAR VÁR TÁBOR, POMÁZ 2014. július 19- 27.     SZATMÁR

A Pomázi Magyar Vár Alapítvány 13 éves működése egyenlő a magyar hagyományok ápolásával. Az alapítvány rendezvényeinek programkínálata évről-évre gazdagodik és mára össz-népművészeti jellegűvé vált: magába foglalja a népzene, néptánc, tárgyalkotó népművészet legkülönbözőbb műfajait, a bőrművességen, nemezelésen, fafaragáson keresztül a gyöngyfűzésig, a mesetanulásig, a népzene, népdal és néptánc oktatásig.

Így vált a tábor a legszélesebb célközönség igényes érdeklődésének kielégítőjévé: családok, kisiskolás, iskolás, gimnazista, egyetemista gyermek mellett a felnőtt látogatók is színvonalas programokat kapnak a 10 nap alatt.

A programok szervezése során minden korosztály a lehető legteljesebb képet kap a hagyományőrzésről és a fenntartható életmódról.

A táborban zajló szabadegyetem szakmai színvonala az első néhány év után itthon és külföldön is elismerté vált. Ezt az előadások látogatottsága is igazolja. Hagyományos környezet-tudatos (paraszti) életmóddal kapcsolatos tevékenység bemutatása. előadások, foglalkozások, az önellátás, gazdálkodás, energiafelhasználás, növényismeret, fenntarthatóság és sok egyéb napjainkban elengedhetetlenül fontos témakörben mind a részét képezik.

 

Részletes Program hamarosan....

 Zöld program

 

 

 


 

 


Szerkesztés dátuma: szerda, 2014. július 16. Szerkesztette: Antal Edit
Nézettség: 1,110


   


Tetszik