12 Én

“Az öngyilkosság legjobb ellenszere az idő. Meg a szerelem.”
 

12 Én

“Légy tudatában esendő pillanataidnak, hiszen ember vagy. Ne ítéld el mások gyöngeségét, hiszen már tudod, hogy ember vagy. Aki ember, az szeret és megbocsát. A szeretet: megbocsátás.”

12 Én - “Légy tudatában esendő pillanataidnak, hiszen ember vagy. Ne ítéld el mások gyöngeségét, hiszen már tudod, hogy ember vagy. Aki ember, az szeret és megbocsát. A szeretet: megbocsátás.”

“Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.” Divatszó lett a magány, s ez mindenesetre jelzi, hol kell a ma keresztényének vigyáznia, miből kell korszerű vizsgát tennie? Magányból. Abból, hogy magányában hogyan tud minél mélyebb, minél élőbb és állandóbb kapcsolatot teremteni Istennel.” “Légy tudatában esendő pillanataidnak, hiszen ember vagy. Ne ítéld el mások gyöngeségét, hiszen már tudod, hogy ember vagy. Aki ember, az szeret és megbocsát. A szeretet: megbocsátás.” “Az aggodalom nem képes megóvni bennünket a holnapi szomorúságtól, de meg tud fosztani minket a mai nap élvezetétől. Fiatalon az élvezet hiánya fájdalom; öregen a fájdalom hiánya élvezet... Édesanyám!

   


Fotó Infó

Készült: 2010:07:03 17:49:41
Kamera modell: Nikon D80
Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 3872x2592 (9.6 Mp)
Rekesznyílás: f/6.3
Zársebesség: 10/1600

Fotó megjegyzések

Fekete Margit
péntek, 2011. november 25. 19:50
esendőségünk a gyengeségünk következménye, pedig a szeretet mindenre a megoldás!! a megbocsájtás nehezebb, egyik nem létezik a másik nélkül!
Dér László
kedd, 2012. március 27. 03:48
Egy általam és sokak által nagyon tisztelt ember mondta: Szeretetben kell élnünk. Meg kell bocsátanunk az ellenségünknek, de nem szabad felednünk, és ébernek kell maradnunk!
Juhász Árpádné Erzsebet
csütörtök, 2012. június 7. 17:39
Ma rengeteget beszélnek a szeretetről és milyen kevesen szeretnek

Üzenet írása