12 Én

“Az öngyilkosság legjobb ellenszere az idő. Meg a szerelem.”
 

12 Én

“Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.”

12 Én - “Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.”

Fiatalon az élvezet hiánya fájdalom; öregen a fájdalom hiánya élvezet... Édesanyám! “Légy tudatában esendő pillanataidnak, hogy megértsd mások gyöngeségét. “Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.” “A beszéd képessége emberi kiváltság, a hallgatni tudás emberi kiválóság. A kimondott szavak mögött szándékok rejlenek; a hallgatásba bölcs megértés, türelem, tisztelet vegyül. Egy embert inkább hallgatásából, semmint beszédéből ismerhetünk meg...:) “ ’Ez is el fog múlni.’ Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetelenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű.

Tetszik  
   


Fotó Infó

Készült: 2010:08:28 22:12:04
Kamera modell: Nikon D80
Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 3872x2592 (9.6 Mp)
Rekesznyílás: f/4.2
Zársebesség: 10/600

Fotó megjegyzések

Mereteiné-Matosics Ágnes
szerda, 2011. augusztus 10. 16:30
Ezt Te komolyan gondoltad? Még jó hogy nem az eredményt fényképezték le! :-D :-D

Üzenet írása