12 Én

“Az öngyilkosság legjobb ellenszere az idő. Meg a szerelem.”
 

12 Én

“ ’Ez is el fog múlni.’ Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetelenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű.

12 Én - “ ’Ez is el fog múlni.’ Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetelenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű.

“Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire képes vagy.” “A beszéd képessége emberi kiváltság, a hallgatni tudás emberi kiválóság. A kimondott szavak mögött szándékok rejlenek; a hallgatásba bölcs megértés, türelem, tisztelet vegyül. Egy embert inkább hallgatásából, semmint beszédéből ismerhetünk meg...:) “ ’Ez is el fog múlni.’ Nagyanyám tanított ezekre a szavakra, hogy felhasználhassam őket életem bármely pillanatában. Amikor a dolgok elképzelhetelenül szörnyűek, rettenetesen riasztóak, vagy amikor minden ragyogó és csodálatos, feledhetetlen és gyönyörű. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni. “A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani.”

Tetszik  
   


Fotó Infó

Készült: 2010:07:04 11:36:15
Kamera modell: Nikon D80
Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 3872x2592 (9.6 Mp)
Rekesznyílás: f/5.6
Zársebesség: 10/1250

Fotó megjegyzések

Hollandus Erzsébet
vasárnap, 2012. január 1. 16:18
Úgy látszik , akkor kell a legszerényebbeknek lennünk, amikor a legboldogabbak vagyunk.
Igaz-e, hogy , ez is nagyon nehéz ?
Kelemen Atilla Andor
szerda, 2012. január 18. 10:09
én meg had tanitsak egy másik jelszót, amikor én vagyok holtponton és érzem hoogy egyre rosszabbul mennek a dolgok akkor mondom ki, Hála Istennek egy jóideje nem kellett használjam ezt a jelszót de azért továbbadom hátha valaki hasznát veszi, ez meg igy hangzik: Lesz valahogy!

Üzenet írása