Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Érelmeszesedés

Érelmeszesedés


Tetszik 1 és még 1 tag kedveli
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 228x221 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Pintér Lászlóné Erzsi
csütörtök, 2015. március 12. 16:15
Kedves Árpád !
Köszönöm a bemutató képeket .
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
csütörtök, 2015. március 12. 16:35
Amit az érelmeszesedésről tudni kell..."Csendes" kórnak nevezik ezt a betegséget,ami észrevétlenül alakul ki,kezdetben nincsenek tünetei,idővel mégis számos ember ennek következtében hal meg.
Hogyan alakul ki az érelmeszesedés?
Az érelmeszesedés szaknyelven ateroszklerózis,a verőerek betegsége,ami az erek megkeményedésével,rugalmasságának csökkenésével jár.A betegség kialakulásának többféle oka lehet,ezek közül a leggyakoribb az,amikor az emberi szervezet anyagcsere-folyamatában felborul egy egyensúlyi állapot,aminek következtében a májunk elkezd a szükségesnél több koleszterint termelni.A koleszterin létfontosságú sejtalkotó,de e túlzott termelődés következtében a vérzsírok helyes aránya megváltozik.Az érfal belső része megsérül,majd ott úgynevezett "plakk" keletkezik.A plakkokat borító kollagénrostokon kalcium rakódik le,az érintett érszakasz pedig ennek következtében elveszíti a rugalmasságát.Az érelmeszesedés következtében romlik az adott érszakasz által ellátott területek vérellátása,ami lehet szív,agy
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
csütörtök, 2015. március 12. 16:37
Szeretettel szívesen
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
csütörtök, 2015. március 12. 18:09
kedves Ottó! Köszönöm kedvelésedet.Érdemes elolvasni a szöveget is...Köszöntéssel Árpád
Dorosmai Erzsébet
péntek, 2015. március 13. 18:09
Katángkóró 30%
Gyermekláncfű 30%
Fagyöngy 15%
Szagosmüge 15%
Cickafark 10%
50 év felett ajánlja
Dorosmai Erzsébet
péntek, 2015. március 13. 18:09
Árpád írásához kapcsolódva írom az egri javasasszony teájának receptjét. Kb. 15 éve jutottam hozzá e recepthez, mely az alábbi.
Katángkóró 30%
Gyermekláncfű 30%
Fagyöngy 15%
Szagosmüge 15%
Cickafark 10%
50 év felett már ajánlja. Tanácsa, hogy tilos alkoholt, zsíros ételt fogyasztani, dohányozni. Azt is javasolja, hogy az akinek már van megállapított érelmeszesedése az kerülje a cukrot, helyette mézet használjon vagy másfajta édesítőszert E teakeverékkel jobb hatás érthető el, mint a közismert Cavintonnal, mert e teakeverék rugalmasan, kíméletesen tágítja az érfalat, feloldja róla a káros lerakódásokat. A teakevereék közismert füvekből áll, amelyek nemcsak vásárolhatók, hanem gyűjthetők is.
Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. március 14. 06:39
Kedves Erzsi! Köszönöm,hogy elfogadtad a javaslatomat,mert így bízhatunk abban,hogy akinek érelmeszesedési gondjai vannak élnek a lehetőséggel.Köszöntelek Árpád

Üzenet írása