Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Kokárda

Kokárda


   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 171x295 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2015. március 15. 10:11
Március 15 - Az 1848/49 Forradalom és Szabadságharc kezdete. - Magyarország újkori történetének meghatározó eseménye kezdődött ezen a napon.A nemzeti identitás fontos része.A polgári átalakulás megindítója.Az 1848-as európai forradalmi hullám része volt.Aznap a pilvax kávéházban gyűltek össze az ifjak,köztük volt Petőfi Sándor is.Jókai Mór felolvasta a 12 pontot.Petőfi elszavalta a Nemzeti dalt.A további események hatására március 17-én V.Ferdinánd király hozzájárult gróf. Battyány Lajos miniszterelnöki kinevezéséhez, valamint az önálló magyar kormány megalakulásához.Az új kormány már nem a királynak,hanem a magyar országgyűlésnek tartozott felelősséggel.
Páles Éva Judith
hétfő, 2015. március 16. 05:42
Ott voltunk a szép Meghitt ünnepségen!
Köszönöm, hogy olvashattam.
Szeretettel csókollak Kedves Árpád!
Bp/2015.03.16.
üdv.csókkal: Éva ITT a várva vár TAVASZ!!
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2015. március 16. 06:57
Kedves Éva! Köszönöm a jelentkezésedet.Bizony vártalak,talán mondhatom úgy is,hogy naponta,mint oly régen,de mégis a jelenben mindig jöttél és figyelted és értékelted a feltett videókat.Most mintha ez egy kicsit megkopott volna?Végre ismét a modern zenék birtokában lubickolok és ezeken keresztül nagyon sok széppel találkoztam Így elértem és túlléptem a 62.ooo-ret.Érdemes közöttük böngészni,nem is kell sokat,mivel hamar rábukhatsz egy-egy szép muzsikára,amit esetleg érdes is meghallgatni.
Örülök,hogy részt vetél a tegnapi ünnepségen és bizonyára az volt a televízió képernyőjén is lejönni,hogy mégis csak szeretik az emberek,ezért volt az a nagy önkéntes tömeg is,az éljenzés,bármit mond az ellenzék,kiváló ember a miniszterelnökünk.Minden téren.
Talán nem kell felhívnom a figyelmedet,valószínűleg tapasztalod,hogy egy másik találmányt hoztam fel a magyar vagyokra.Minden napon egy jubilánsokból álló,tehát születésnapja vagy halálának napja alkalmából tett híres emberre vagy eseményre gondolok,amikor egy fotó kísé

Üzenet írása