Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Aggódás helyett imádkozás

Aggódás helyett imádkozás


Tetszik 1 és még 1 tag kedveli
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 225x225 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2015. június 14. 13:52
Aggódás helyett imádkozás - Semmiért se aggódjatok,hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt... Filippi 4,6
Istentől kapott új évi programunk:Ne aggódjatok,hanem imádkozzatok!Nem tudjuk,mit hoz a jövő,és olyan sok rosszat kellett már tapasztalnunk.Ez könnyen aggodalmaskodóvá tesz.Erre gyógyszer a hittel elmondott imádság.
Az aggodalmaskodás gyökere a hitetlenség,az imádkozás tápláló gyökere az Istenbe vetett bizalom.Az aggodalmaskodás elszívja az energiáinkat,az imádkozás megsokszorozza és mozgósítja azokat.Az aggodalmaskodó ember csőlátásban szenved,:Csak a lehetséges bajokat és nehézségeket látja.Az imádkozónak tágas a horizontja:A láthatatlanokat is komolyan veszi.Az aggodalmaskodó úgy véli ,van oka félni.Az imádkozó meg van győződve arról,hogy van oka nem félni.Az aggodalmaskodó csak az ellenségre és önmagára szokott nézni,ezért gyakran eleve lemond a győzelemről.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2015. június 14. 14:02
Az imádkozó Istenre figyel,és szent kíváncsisággal várja:Ebben a helyzetben hogyan mutatja meg majd hatalmát és szeretetét.Az aggodalmaskodó a holnap gondját is hordozni akarja.Az imádkozó a ma terheit és feladatait viszi és azokat sem egyedül.
Nem az aggodalmaskodó áll a valóság talaján,mert ő az elképzelt bajok világában él,ahol egyedül érzi magát.Az imádkozó ember áll a valóság talaján,mert miközben számol a látható tényekkel,számol a mindenség Urával is,és számít rá.
Mit jelent imádkozni?Jézus tanítása szerint:Kiönteni a szívünket Istennek,ahogyan egy kisgyermek az apjának,akiről tudja,hogy szereti és bármit képes megtenni érte.Szánjunk időt erre mindig,minden napon.
Istennel járni, lakozni/Szent élettel illatozni,/Igaz hitben nem habozni:/Jézus Krisztus,taníts/Taníts imádkozni!

Üzenet írása