Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Éltmentő ébresztés

Éltmentő ébresztés


Tetszik 1 és még 1 tag kedveli
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 275x183 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2015. július 8. 17:25
Életmentő ébresztés - Ébredj fel,aki alszol,támadj fel a halálból,és felragyog neked a Krisztus. Efézus 5,14
Ez a mondat arra figyelmeztet,hogy nem mindenki él,ezen a földön,aki mozog.A Biblia ezt állítja:"Akié a Fiú(Jézus),azé az Élet,akiben nincs meg az Isten Fia,az Élet sincs meg abban."(1János 5,12), A szó teljes értelmében tehát csak az él,akinek kapcsolata van Jézus Krisztussal. Erre az igazi Életre támadhat fel mindenki a lelki halálból.
Edisonról jegyezték fel,hogy egyszer a kishúgát várta az állomáson. Mielőtt azonban a vonat megérkezett volna, az a kőhíd,amin át kellett haladnia,leszakadt.Pánik tört ki a várakozók közt,mert a szerelvényt már nem lehetett erről értesíteni és megállítani.Akkor a kis Edisonnak az jutott eszébe,hogy egy gőzmozdony sípjával morzejeleket ad,s ha a húga még idejében meghallja,talán lehet segíteni.A kislány azonban aludt.Egy kanyarban mégis felébredt,észlelte a jelzést,és az utolsó pillanatokban a vészfékkel meg lehetett állítani a vonatot. Megmenekültek a haláltól.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szerda, 2015. július 8. 17:35
Isten nekünk is küld életmentő jelzéseket az Ő Igéjével,ébresztget lelki álmunkból.Itt is bolondoknak bélyegzik sokszor az ilyen igehirdetőket, ahogyan a kislányt is annak nézték a vonaton,pedig egyedül ő értette és vette komolyan a jelzést.Aki felébred álmából,ráébred elveszett állapotára,és még idejében kiszáll a halálvonatból,megmenekül.Az Istentől elválasztó szakadékon is átér Jézus Krisztus keresztje,s azon visszatalálhat minden hívő elveszített otthonunkba.
Ezen a világon nagy altatás folyik.A gonosz hol külső kábítással,hol lázas tevékenységgel igyekszik elvonni figyelmünket reménytelen állapotunkról.Legyünk hálásak Isten ébresztő igéjéért,és vegyük komolyan,amit Ő a mi megmenekülésünk érdekében mond!Ő azt akarja,hogy már itt a mienk legyen ez a teljes örök élet.

Üzenet írása