Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Jézus visszajövetele

Jézus visszajövetele


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 225x225 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. július 18. 13:49
Az utolsó idők jellemzői - De aki mindvégig kitart,az üdvözül. Máté 24,13
Jézus Krisztus gondosan felkészített bennünket a visszajövetelét közvetlenül megelőző időkre(Máté 24). Egyrészt tájékoztatott,hogy a gonoszság,hazugság,az erőszak elhatalmasodik a világon,másrészt megígérte jelenlétét,oltalmát,a Benne hívőknek.Az események irányítása az Ő kezében marad,mert Neki adatott minden hatalom menyen és földön.
Említi,hogy sok tévtanító támad majd,akik sokakat megtévesztenek. Többen egyenesen Krisztusnak adják ki magukat.Megnő a háborúk és a természeti csapások száma és pusztító ereje.A szeretet helyét a közöny,sőt gyűlölet foglalja el a legszorosabb emberi kapcsolatokban is. A Benne hívőket üldözni fogják és sokakat meg is ölnek közülük.
Ugyanakkor az evangélium terjed,sa végén már mindenkinek lesz lehetősége arra,hogy meghallja az Isten üdvözítő szeretetéről szóló jó hírt.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. július 18. 13:58
Aki minden próbatétel közt is ragaszkodik Őhozzá,azt megtartja.Az övéire a nagy nyomorúság idején is gondja lesz,érettük megrövidíti a legnehezebb időket.
Ha ilyen jelekkel találkozunk napjainkban,gondoljunk arra,hogy Jézus Krisztus megjelenése és ennek a világkorszaknak a vége egyre közelebb jön.Serkentsen bennünket minden ilyen esemény is arra,hogy amíg lehetőségünk van,készüljünk fel a Vele való találkozásra!Ő először mint Megváltó jött ebbe a világba,másodszor mint ennek Bírája érkezik.S akkor már nem lesz mód bármit is megváltoztatni,amilyen lelkiállapotban talál,aszerint ítél majd meg.
Olyan jó Péter apostol biztatására gondolnunk:"Titeket pedig Isten hatalma őriz hit által az üdvösségre,amely készen van,hogy nyilvánvalóvá legyen az utolsó időben."(1Péter 1,5)

Üzenet írása