Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Hit által

Hit által


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 186x270 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. július 24. 14:35
Hit által! - Ne nyugtalankodjék a ti szívetek:Higgyetek Istenben és higgyetek Énbennem. János 14,1
Higgyetek!Ez az Úr Jézus bátorító felhívása mindnyájunkhoz.Tudod mit tesz hinni?Sokan azt hiszik:Elhinni!A hitben benne van az elhívés is,de ha csak ennyi a hitem,az nem fogja befolyásolni az életemet.Hinni ezt jelenti:Istennel számolni.Nem a körülményekkel,nem a magam erejével,hanem Istennel,Istenre vetni tekintetemet és bizonyossággal építeni az Ő mindenhatóságára.A hit:Engedelmesség.Csak annak van hite,aki engedelmeskedik az Úrnak.Az engedelmes lelket eltölti valami csodálatos bizalom:Aki pedig megbízik az Úrban,annak lelkébe,nyugalom,békesség,csendesség költözik.
Hit által!Nem a magad erejével,sem az erőtelenségeddel,sem a körülményekkel,hanem a te hűséges Isteneddel számolj ma is és győzni fogsz.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
péntek, 2015. július 24. 14:46
Kegyelmes Atyám,a hit a Te Szentlelkednek az ajándéka.Könyörgöm alázatosan,hogy bennem is gyújtsd fel ennek a diadalmas hitnek mennyei tüzét.Megvallom erőtelenségemet,sőt hitetlenségemet is.Úgy borulok oda lábaidhoz,mint az evangéliumi történetben vergődő édesapa."Hiszek, Uram,légy segítségül az én hitetlenségemnek"(Márk 9,14-29). Jövel,segíts ma is! Add,hogy hit által fussam meg az előttem lévő pályát és e mai nap minden feladatát hit által végezhessem el kegyelmedből.Tudom,hogy a hívők meg nem szégyenülhetnek.Hadd legyek engedelmes,alázatos,hűségedben megbízó,hívő gyermeked,akit vezethetsz,segíthetsz,támogathatsz és ha megbotlom,fel is emelhetsz, mert hiszek Benned,én Uram és Királyom,Ámen

Üzenet írása