Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Krisztus felnyitja a szemet

Krisztus felnyitja a szemet


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 1345x1585 (2.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. október 10. 16:26
Krisztus felnyitja a szemet - "Jézus is melléjük szegődött,és együtt ment velük."Lukács 24,15
A keresztre feszítés után néhány nappal Kleopás és társa úton voltak hazafelé Emmausba. Ekkor történt,hogy "Jézus melléjük szegődött és együtt ment velük."Reményeik ott feküdtek eltemetve egy sír mélyén, hitük kétségessé vált.Mit tett tehát Jézus?Bibliaórát tartott! "Mózestől meg valamennyi prófétától kezdve elmagyarázta nekik mindazt,ami az Írásokban Róla szólt(Lukács 24,27). Jézus tudja,hogy amikor a kétségek útján jársz,akkor a Szentírásra van szükséged ,megfelelő mennyiségű Ige-bevitelre.Ha így teszel,három dolog történik:
1.Megnyílik a szemed! "Erre megnyílt a szemük és felismerték"(Lukács 24,31). Vannak dolgok,amiket csak akkor látunk meg,ha Isten felfedi előttünk Igéje által.Ezért a bibliaolvasás legyen az egyik legfontosabb dolog az életedben!
2.Lángolni fog a szíved."...így szóltak egymásnak:
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
szombat, 2015. október 10. 16:36
"Nem hevült-e a szívünk,amikor beszélt hozzánk az úton,amikor feltárta előttünk az Írásokat?(Lukács 24,32). Ha engeded,hogy Isten Igéje munkálkodjon benned,és elkezdesz aszerint élni,ez erővel tölt fel,és megváltoztatja az életedet.
3.El akarod majd mondani mindenkinek."Még abban az órában útra keltek és visszatértek Jeruzsálembe,ahol egybegyűlve találták a tizenegyet és a velük lévőket.Ők elmondták,hogy valóban feltámadt az Úr..."(Lukács 24,33-34). Azt mondod,félénk vagy,és nem igazán a szavak embere?Ha szeretsz valakit,megtalálod a módját szereteted kifejezésének.Keress ma alkalmat arra,hogy elmondhasd valakinek mit tett érted Jézus!

Üzenet írása