Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Bocsáss meg nekik,és engedd el a dolgot

Bocsáss meg nekik,és engedd el a dolgot


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 300x199 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2015. november 22. 15:51
Bocsáss meg nekik,és engedd el a dolgot! - "Szeressétek ellenségeiteket,és imádkozzatok azokért,akik üldöznek titeket" - Máté 5,44 -
A meg nem bocsátó lelkület megakadályoz abban,hogy továbblépjünk az életben.Nos,nem lenne itt az ideje valóban megbocsátani azoknak, akik ártottak neked?"De akkor megússzák" - mondod.Nem úsznak meg semmit!Isten a bírájuk,nem te!Ne feledd,azok,akik kritizálnak,rólad alkotott véleményüket korlátozott információk alapján formálják. Isten azonban ismeri az igazságot,és a Maga idejében el fogja rendezni a dolgokat,azokkal,akik becsmérelnek.Azzal,hogy magadat próbálod védeni,és az ő tévedéseiket bizonyítani,olyan területre lépsz,ami kizárólag Istenre tartozik.A Biblia azt mondja:"Ne fizessetek rosszal senkinek a rosszért.Arra legyen gondotok,ami minden ember szívében jó.Ha lehetséges,amennyire tőletek telik,éljetek minden emberrel békességben.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2015. november 22. 16:01
Ne álljatok bosszút önmagatokért,szeretteim,hanem adjatok helyet az Ő haragjának,mert meg van írva:"Enyém a bosszúállás,Én megfizetek" - így szól az Úr.Sőt,"ha éhezik ellenséged,adj ennie,ha szomjazik,adj innia: Mert, ha ezt teszed,parazsat gyűjtesz a fejére". Ne győzzön le tégedet a rossz,hanem te győzd le a rosszat a jóval"(Róma 12,17-21). A Sátán célja az,hogy tele legyél görcsökkel,hogy elrabolhassa a lelki békédet.Ne játssz a kezére!Krisztus a példaképed,imádkozott azokért,akik a szögeket kezébe verték:"Atyám bocsáss meg nekik,mert nem tudják mit cselekszenek"(Lukács 23,34). Ellenségeid talán okosnak hiszik magukat,de gyakran tudatlanságból cselekszenek.Ne süllyedj le az ő szintjükre,a bosszúval!Bocsáss meg nekik,és engedd el a dolgot!

Üzenet írása