Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Megőrizve munkánk végeztéig

Megőrizve munkánk végeztéig


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 469x242 (0.1 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 7. 10:09
Megőrizve munkánk végeztéig. - "...odaállott mellé az Úr és azt mondta:Bízzál,mert ahogyan bizonyságot tettél,az Én ügyem mellett Jeruzsálemben,úgy kell Rámában is bizonyságot tenned!" - Apostolok Cselekedetei 23,11 -
Veszedelembe kerültél az Úrról való bizonyságtételed miatt?Ne félj,gondolj arra,hogy nem halhatsz meg,míg munkádat el nem végezted.Ha az Úr még több szolgálatot tartogat a számodra, élni fogsz,amíg azokat is elvégzed.Mert ugyan ki törhetné el az edényt,amelyet még használni akar az Úr! - Ha azonban nincs több feladatod a Mester számára,akkor nem szomoríthat el,ha haza akar vinni oda,ahol már nem ér utol az ellenség keze.Hiszen életed fő célja a Krisztusról szóló bizonyságtétel,ennek elvégzésében pedig nem akadályozhat meg senki:Ezért légy békességben!
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
hétfő, 2016. március 7. 10:17
Kegyetlen csalárdság,rosszindulatú félremagyarázás,a barátok hűtlensége,a legmeghittebb bizalmasod árulása vagy bármi más következzék is,mindez nem árthat annak a munkának,amit az Úr bízott rád!A szomorúság éjszakáján melléd áll az Úr és ezt mondja:"Bizonyságot kell tenned!"Ezért nyugodj meg és teljesedj be az Úr örömével! - Ha most éppen nincs is talán szükséged erre az ígéretre,igen hamarosan szükséged lehet rá!Ezért tedd el jól!És ne feledkezz meg imádságaidban a misszionáriusokról és azokról a hívőkről,akiket most üldöznek,kérve,hogy az Úr tartsa meg őket!

Üzenet írása