Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Az Úr félelme gyarapítja a napokat

Az Úr félelme gyarapítja a napokat


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 259x194 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2016. március 13. 07:09
Ő velünk van,mi Ővele - "Az Úr félelme gyarapítja a napokat,de a bűnösök esztendei megrövidülnek" - Példabeszédek 1o,27 -
Ebben nem lehet kétségünk.Az Úr félelme erényes szokásokat éleszt bennünk és megakadályozza,hogy a bűn és az erkölcstelenség következtében elfecséreljük az életerőnket.A Krisztusba vetett hitből fakadó szent békesség nagy segítségünkre van,ha komoly betegségből gyógyulunk.Minden orvos örül,ha látja,hogy a betege nyugodt és derűs.Az aggodalmaskodás megöl,az Istenbe vetett bizalom viszont felér a legjobb orvossággal. - Így mindenünk megvan,ami a hosszú élet biztosítéka, és ha valóban ez szolgálja javunkat,úgy késő öregségünkben szállunk majd sírba,mint a megégett gabona.
Dr.Edelényi-Szabó Árpád
vasárnap, 2016. március 13. 07:18
Ezért ne gyötörjön a halálfélelem,ha a kisujjunkat megvágjuk, hanem számítsunk arra,hogy még hosszú ideig lehetünk az Úr munkásai. - Ha pedig mégis rövidesen elszólít az Úr?Ebben sincs semmi rémítő,sőt,minden okunk megvan az örömre,mert "akár élünk,akár meghalunk,az Úréi vagyunk"(Róma 14,8). Amíg élünk,Krisztus velünk van:Ha meghalunk,mi leszünk Ővele. - Az életet.legbiztosabban az hosszabbítja meg,ha örülünk az életnek, és életünk során nem vesztegetjük időnket,hanem minden óránkat a legmagasabb célok érdekében használjuk fel.Így legyen a mai napon is.

Üzenet írása