X. Libagoly találkozó

X. Libagoly találkozó


Tetszik  
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 912x513 (0.4 Mp)

Fotó megjegyzések

Nagy-Sóti Gabriella
péntek, 2018. július 20. 14:53
Ennek a tortának vitrinben a helye. De kik a libák és kik a baglyok és főként a libaglyok?!
Nagy Emma
hétfő, 2018. október 8. 08:50
Nem tettük vitrinbe, hanem megettük! Hogy kik vagyunk? Egy dél-koreai sorozat kapcsán mindenkinek eélkezdett viszketni a keze, hogy utánanézzen, ki is volt Dokman, Silla első női uralkodónője. Így botlottunk bele a port.hu ba, ahol jelenleg is ez a leglátogatottabb tábor. Már rég nemcsak erről a filmről beszélünk, hanem most már vájtszeműként válogatva, Korea legjobb filmjeiről, sorozatairól. Apropó tábor. Most lesz a 3. táborunk novemberben, ami többnapos filmnézést, és főleg jó beszélgetést, sőt vitatkozást jelent. Visszatérve kik is vagyunk. Valaki lelibázott bennünket, mivel ezzel annyiban nem értettünk egyet, hogy inkább éjszakai baglyok vagyunk, így egy leleményes valaki összevonta a kettőt, így lettek a libaglyok, akik lilák. Van libább, van baglyosabb, és leglilább is.A jelzők végtelenek. Kb tágan 50 ember, a kemény mag valahol a 10-20 között.Mivel sok mindenben egyezett a vélemény, hasonló gondolatokat ébresztett bennünk a sorozat, szükségét éreztük, hogy személyesen is megismerjük egymást. Az első t
Nagy Emma
hétfő, 2018. október 8. 09:02
Úgy látom kissé hosszú, és nem enged át ennyit. Akkor folytatom. Az első találkozó 2011 márciusban volt, azóta valahol a 30 felett járunk. Sőt, idén lesz helyesbítek a 4. tábor (utánanéztem), ami többnapos filmnézést, kibeszélést jelent. Tavaly koreai vendégeink is voltak. Általában kellemest a hasznossal ami a találkozót illeti, voltunk múzeumokban, kiállításon, hangversenyen, koreai étteremben is. Nyáron batyubál a Városligetben. Ez a torta a kecskeméti találkozóra készült, Szegeden halászlénapot tartottunk városnézéssel. Szóval jó kis baráti társaság jött össze.
Nagy Emma
hétfő, 2018. október 8. 09:05
Úgyhogy nem igaz, hogy az internek elválasztja az embereket, hanem össze is hozza. Már aki szükségét érzi annak, hogy vele hasonló gondolkodású emberekkel legyen. Mindenki arra ér rá, amire akar. Nekem is van családom, de évente néhány szombat, meg a tábor 3 napja, csak az enyém.

Üzenet írása