Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2015

Magyar Vagyok Alapítvány - Beszámoló 2015

PDF formátumban letölthető itt.

Az alapítvány a Kárpát-medencei és a tengerentúli magyarság kultúrája, magyar identitása megőrzéséhez kíván hozzájárulni általa szervezett programokkal, internetes felületen elérhető Információs anyagok biztosításával, kapcsolatteremtéshez hozzásegítő felületek biztosításával a magyarvagyok.hu honlapon keresztül. A honlapon elsősorban határon túli szervezeteknek, csoportoknak, oktatási és kulturális intézményeknek, civil szervezeteknek, magánszemélyeknek biztosítunk felületet programjaik népszerűsítéséhez, kapcsolatok kiépítéséhez.

Szerkesztés dátuma: vasárnap, 2016. október 9. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 2,407


   


Tetszik  

Megjegyzések

Kuki Atilla László
csütörtök, 2018. november 22. 16:37
Húúúúúú de hasonlít!
Kuki Atilla

Kuki Atilla László
Látom ebben a nagy fene liberalizmusban, és Magyar Vagyok valamiben, nem engedítek, hogy mások is olvassák az írásaimat!!!
Kuki Atilla

Micro Tatou
vasárnap, 2019. augusztus 25. 12:25
Nagyon szép kép. Ki nem enged és mit? Tatou

 

Az alapítvány célja, hogy a külhoni magyarok megmaradásának elősegítése céljából a Kárpát-medencei és tengeren túli (diaszpóra) magyarság összetartozásának tudatát erősítse, az anyaországgal való kapcsolattartását elősegítse. Cél, hogy a hazai és nemzetközi közvéleményt tájékoztassa a külhoni magyarság életének eseményeiről, és ezzel ébren tartsa az érdeklődést a kisebbségi magyarság sorsa iránt.

Támogatóink: