mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.

 

2013 -

szombat, 2013. május 11. 12:11
Minden cikkhez lehet RÉGIÓ CIMKÉKet csatolni.
A régió cimkékkel megtűzdelt cikkek megjelennek a régiók megfelelő oldalain, ezzel színesítve az adott területi egységhez tartozó oldalt.
A cimkét (TAG) a cikk végén lehet megkeresni és a cikkhez csatolni.
A cimke csatolás nem csak az adminisztrátor vagy a cikk szerkesztők kiváltsága, mindenki cimkézhet cikkeket.
szombat, 2013. május 11. 11:18
Új regionális beosztással szeretnénk segíteni a területi közösségek, értékek beazonosítását és az adott régióban zajló események nyomon követését.

www.magyarvagyok.com/regio

Minden profil linkel az új régió oldalakra, ott ahol a lakhely ki van töltve.
www.magyarvagyok.com/index.php?page=edit_profile&sub=contact - itt lehet a lakhelyet meghatározni, és szintén itt lehet korábbi lakhelyeket is megadni. A korábbi lakhelyek a régió oldalon mint shortcut linkek működnek, így egy kattintással meg lehet nézni, hogy a számunkra kedves, ismert régiókban épp mi az aktuális.

Jelenleg a régió oldal tartalmazza a régióhoz tartozó eseményeket, apróhirdetéseket, szolgáltatásokat, iskolákat, a régióban született és elhunyt (az adatbázisunkban szereplő) hírességeket, és a régióhoz kapcsolódó (megcimkézett) cikkeket.

A bal oldali menüben lehet navigálni a régiók oldalakon, szinteket lépegetve. Itt van feltüntetve, hogy milyen területi egységek tartoznak az adott régiókhoz, ezekre kattintva tudjuk gorcső alá venni az adott szintet.

A zárójelben levő számok az adott régióban regisztrált tagok számát (akik kitöltötték ezt az adatot) mutatja.
hétfő, 2013. május 13. 08:53
Nagyon jó ötlet! : )
szerda, 2013. május 8. 22:01
elkészült a Chat archívumunk.
itt visszaolvashatók a korábbi csevegések, illetve megtekinthetők azok az üzenetek is amelyeket a rendszer valamilyen okból nem sikerült kézbesítsen.
az el nem olvasott üzenetek miatt villog a chat ki be kapcsoló gombja,
ezt a villogást most lehet orvosolni, ha az ember megnézi azokat az üzeneteket, amelyeket eddig nem volt alkalma elolvasni:
www.magyarvagyok.com/index.php?page=messages&sub=chatmessages
Jó csevegést!
3 bejegyzés | 1 / 1 oldal