szombat, 2015. december 19. 23:01
Ha régebbi hozzászólásokat szeretnénk megnézni az üzenőfalakon, akkor az üzenőfal alján levő lapozóval ezt megtehetjük.

Ma vettük észre, hogy a régebben bejegyzett hozzászólásokhoz csatolt fotók és videók az új profil oldalakon nem jelentek meg, ezért a hozzátartozó bejegyzések üzenete is sántikált.
Ezt a hiányosságot potoltuk. Működnek a régen feltöltött fotók, több mint 70 ezer kép, és sok száz videó.

Azoknak a felhasználóknak a hozzászólásait akik törölték magukat az oldalról egy "titkos felhasználó" profilképpel jelöljük, így ezek az üzenetek sem vesznek el. E bejegyzések nélkül a maradék szövegkörnyezet sokszor elvesztené az értelmét...

Nagyon sok nagyon jó üzenőfal van.
Aki keres, talál.
hétfő, 2012. október 22. 10:25, Nézettség: 3374

Saját blog szerkesztésére is van lehetőség a MagyarVagyok oldal keretein belül. A naplók létrehozása/módosítása a profil módosítása / napló menüpontban érhető el. Katt ide.   Itt létrehozható a blog, megadható annak neve, alcíme, rövid leírása, és a hozzá tartozó kategóriák. A név mező kitöltése kötelező. Utólag mindez módosítható és akár törölhető is.

vasárnap, 2010. november 14. 23:17 » Javaslatok / Hibajelentés
talán már egyeseknek feltünt és valószinüleg a kiváncsiabbak már rá is kattintottak a COOLIRIS nevü linkre a fotók nézegetése közben, mindegyik fotó jobb felső sarkában. ez nem más mint egy flash képböngésző, ami a képek nézését látványosabbá és kellemesebbé varázsolja.

az igazi élmény a teljes képernyős képböngészés, ehhez viszont a képernyő jobb alsó sarkában levő legszélső ↖↘ gombocskát kell megnyomni.
kilépni a teljes képernyős üzemmódból az ESC gombbal lehet. még egyszer megnyomva az ESC gomb bezárja a Cooliris flash képböngészőt.

Coolirisen belül működnek a ←↑→↓ kurzor gombok, a SPACE gomb elinditja és megállitja a vetitést, de persze minezt és még ennél többet is lehet az egérkével csinálni.

Kellemes képböngészést.

szerda, 2010. november 3. 14:47
a Művészeti Galériába egyenlőre én szoktam képeket beválogatni.
ha valami elkerülné a figyelmem és egy szép alkotás / fotó nincs bent a galériába nekem lehet jelezni és intézkedem.

a képeknek nevet is lehet adni, ez több szempontból fontos lehet. az egyik és legfontosabb az lenne, hogy az adott fotó / alkotás nem mint NÉVTELEN szerepel a galériában és az alkotó profilján, hanem mint egy megkeresztelt alkotás. vannak alkotások ahol a név beszükiti a lehetőségeket, de szerintem ott is az alkotónak volt egy eredeti elképzelése és igy a cim jogos.
a másik előnye az elkeresztelt alkotásnak az, hogy a kép alján megjelenik a Facebook megosztás lehetősége, igy lehet népszerűsiteni az alkotást más oldalakon is.

a képeket a FOTÓK menüpont alatt az ALBUMOK MÓDOSITÁSA oldalon lehet JOBBRA és BALRA forditani a MODOSITÁS gombbal az adott album és kép kiválasztása után.
hétfő, 2010. szeptember 6. 03:28 » Javaslatok / Hibajelentés
MR7 - Dalok és dallamok
www.magyarvagyok.com/radiok/97-MR7-Dalok-es-Dallamok.html
hallgatható a mi oldalunkról is.
csütörtök, 2009. augusztus 20. 01:24
beinditottam egy HIBAJELENTES temat a csoportokban, oda lehet irni eszreveteleket
csütörtök, 2009. augusztus 20. 13:30
Jo hogy mindenki nagyokos.
péntek, 2009. szeptember 11. 15:10
Szegény Endre! :))
vasárnap, 2009. szeptember 13. 01:11
:))
6 bejegyzés | 1 / 1 oldal
 

mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.