mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.

 

2010

péntek, 2010. december 24. 03:31
www.magyarvagyok.com/videok/ajanlas oldalon lehet videókat ajánlani a youtube.com, metacafe.com, video.google.com, vimeo.com, blip.tv, video.xfree.hu, indavideo.hu oldalakról a videó URL cimét megadva.
kedd, 2010. november 23. 01:49, Nézettség: 254752

Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon. Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben.    Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/ magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.

vasárnap, 2010. november 14. 23:17 » Javaslatok / Hibajelentés
talán már egyeseknek feltünt és valószinüleg a kiváncsiabbak már rá is kattintottak a COOLIRIS nevü linkre a fotók nézegetése közben, mindegyik fotó jobb felső sarkában. ez nem más mint egy flash képböngésző, ami a képek nézését látványosabbá és kellemesebbé varázsolja.

az igazi élmény a teljes képernyős képböngészés, ehhez viszont a képernyő jobb alsó sarkában levő legszélső ↖↘ gombocskát kell megnyomni.
kilépni a teljes képernyős üzemmódból az ESC gombbal lehet. még egyszer megnyomva az ESC gomb bezárja a Cooliris flash képböngészőt.

Coolirisen belül működnek a ←↑→↓ kurzor gombok, a SPACE gomb elinditja és megállitja a vetitést, de persze minezt és még ennél többet is lehet az egérkével csinálni.

Kellemes képböngészést.

szerda, 2010. november 3. 14:47
a Művészeti Galériába egyenlőre én szoktam képeket beválogatni.
ha valami elkerülné a figyelmem és egy szép alkotás / fotó nincs bent a galériába nekem lehet jelezni és intézkedem.

a képeknek nevet is lehet adni, ez több szempontból fontos lehet. az egyik és legfontosabb az lenne, hogy az adott fotó / alkotás nem mint NÉVTELEN szerepel a galériában és az alkotó profilján, hanem mint egy megkeresztelt alkotás. vannak alkotások ahol a név beszükiti a lehetőségeket, de szerintem ott is az alkotónak volt egy eredeti elképzelése és igy a cim jogos.
a másik előnye az elkeresztelt alkotásnak az, hogy a kép alján megjelenik a Facebook megosztás lehetősége, igy lehet népszerűsiteni az alkotást más oldalakon is.

a képeket a FOTÓK menüpont alatt az ALBUMOK MÓDOSITÁSA oldalon lehet JOBBRA és BALRA forditani a MODOSITÁS gombbal az adott album és kép kiválasztása után.
vasárnap, 2010. október 3. 05:53 » Javaslatok / Hibajelentés
Apróhirdetések: www.magyarvagyok.com/aprohirdetesek ezen dolgozunk most. Egyenlőre még "beta" fejlesztés, de már lehet hirdetni az oldalon - hamarosan élesben is. Ahhoz, hogy letesztelhessük kellene néhány merész úttörő, aki feltesz néhány hirdetést, légy' szi' segitsetek!

hétfő, 2010. szeptember 27. 22:18 » Javaslatok / Hibajelentés
ma felkerült egy új menüpont az oldalra: HUNGARIKUMOK
a teljesség igénye nélkül: www.magyarvagyok.com/kultura/hungarikum
kellemes böngészést kivánunk mindenkinek.
hétfő, 2010. szeptember 6. 03:28 » Javaslatok / Hibajelentés
MR7 - Dalok és dallamok
www.magyarvagyok.com/radiok/97-MR7-Dalok-es-Dallamok.html
hallgatható a mi oldalunkról is.
kedd, 2010. május 25. 01:13 » Javaslatok / Hibajelentés

kedd, 2010. május 25. 01:01 » Javaslatok / Hibajelentés
videókat is (YouTube link) lehet csatolni a csoportüzenetekhez,
ezt ki kell próbálni:

kedd, 2010. május 25. 00:56 » Javaslatok / Hibajelentés
lehet keresni a névrokonokat :)
a profil oldalon a családnévre lehet kattintani ott ahol azonos névvel más is van az oldalon. érdekessége az is, hogy hölgyeknél a leánykori nevet is figyelembe veszi. érdemes az alapinformációkat helyesen kitölteni.
www.magyarvagyok.com/vezeteknev/Nagy
www.magyarvagyok.com/vezeteknev/Kov%C3%A1cs
www.magyarvagyok.com/vezeteknev/Szab%C3%B3
14 bejegyzés | 1 / 2 oldal « 1 2 »