MagyarVagyok.com


MagyarVagyok.com

Üdvözöllek a MagyarVagyok.com közösségi oldalon.

Ez az oldal a magyar értékek köré épül. Remélhetően sok kedvedre való anyagot találsz az egyre bővülő tartalomban és a hagyományápolás mellett régi és új barátságokat mélyíthetsz el közösségünkben. 

 

Az oldalon olvashatsz hungarikumokról: magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/

magyar receptek közt tallózhatsz: magyarvagyok.com/kultura/konyha/

magyar hírességekről bővitheted ismereteid: magyarvagyok.com/kultura/hiressegek/

a magyar hirforrások RSS csatornán beolvasott friss hírei mindig változnak és táplálják hír-éhséged:

magyarvagyok.com/hirek/

az online hallgatható magyar rádiók csokorba szedve egy helyen vannak nálunk: magyarvagyok.com/radiok/

böngészheted az online könyvtárunkat is ahol az interneten található elektronikus könyvek várnak: magyarvagyok.com/konyvtar/

ehhez ízelítőnek néhány gyöngyszemet válogattunk az irodalom részlegen: magyarvagyok.com/kultura/irodalom/

Szótárunk huszonegy (háromszor hét) nyelven "beszél": szotar.magyarvagyok.com/

 

 

Ha ismerkedni szeretnél nézz szét a tagok közt. Az aktív tagok azok akik az elmúlt hónapban jelen voltak az oldalon, az oldal magját képező tagok pedig azok akik már több mint egy hónapja regisztráltak, rendszeres látogatói oldalunknak, és jelenleg is aktívak.

Kereshetsz név szerint, vagy megnézheted kiket ismerhetsz városodból, megyédből, országodból. Régió oldalunk a helyi közösségek ("közös ég" alatt levők) megszervezéhez, kialakulásához, kapcsolattartásához szeretné segítséget nyújtani. Az elérhetőségek oldalon töltsd ki a jelenlegi lakhelyedet, korábbi lakhelyeid, hogy része lehess egy adott közösségnek, hogy könnyebben nyomon kövesd a térségben történteket.

Iskolatársakat is könnyen találhatsz, ha iskolád már bent van az adatbázisunkban. Ha nincs, akkor töltsd ki a profilod a megfelelő információkkal, ezzel is segítve a volt kollegákat az egymásra találásra.

A főoldalon a bejelentkezett tagok egymással társaloghatnak. Megnézheted ki van jelenleg az oldalon.

A csoportokban azokkal válthatsz gondolatokat akik veled hasonlóan éreznek, közös az érdeklődési körötök.

Nézz szét a csoportok közt, csatlakozz bátran mindegyikhez amelyik úgy érzed érdekel. A legújabb témák oldal segit abban, hogy ne maradj le semmiről ami a csoportokban történik és bekukkanthatsz azokba a csoportokba is ahol nem vagy tag. Ha ott megtetszik valami oda is csatlakozhatsz. Ha nincs a csoportok közt az amit Te szeretnél akkor néhány kattintás és új csoportot alakíthatsz.

Eszperente tere ferénk nagy népszerűségnek örvend, szállj be te is. Nyelvi játékokkal ütheted agyon a drága időt, cseveghetsz, viccelődhetsz, vagy komoly témákban oszthatod meg másokkal a tapasztalatod. A kezdeményezőkészséged, aktivitásod, népszerűséged az oldalon csillagokkal díjazzuk. Bizonyos tartalmak csak a csillaggal rendelkező tagok számára elérhetőek.

Művész lelkeink megkülönböztetett figyelemben részesülnek a művészeti galéria oldalunkon.

Itt szeretnénk helyet szorítani mindennek ami saját alkotás, mindennek ami szép, a szemnek kellemes.

A híres, ismert, és kevésbé ismert alkotásoknak is szorítottunk helyet az oldalon a MagyarVagyok gyűjtés galériában. Gyönyörködj Csontváry Kosztka Tivadar, Munkácsy Mihály, Szinyei Merse Pál és mások szebbnél szebb alkotásaiban.

Videóink változatosak: magyar filmeket nézhetsz, hallgathatsz előadásokat a magyar nyelvről , a magyarság eredetéről, a magyar megmaradásról, népi gyógyászatról , történelmünkről, irodalomról. Mindenkinek van itt kedvére való új információ, tanulni való.

Nótacsokrunk szép számmal tartalmaz magyar nótát, népdalt, népzenét.

Zenéink közt szép számmal találsz nemzetközi és magyar slágereket.

Online rádiónk csak magyar zenét tartalmaz. Rengeteg feldolgozás, megzenésített vers,  különböző korok magyar slágerei, nemzetközi slágerek magyar feldolgozásban, magyar dalok nemzetközi feldolgozásai hallgathatók. Seress Rezső "Szomorú Vasárnap" dala közel száz különböző értelmezésben megtalálható, kérhető. Szines, vidám könnyűzene, magyar érzelmek, gondolatok, mondanivaló, minden korosztálynak.

Ha elnyerte az oldal a tetszésed, ajánlhatod a barátaidnak és irmerőseidnek is.

Köszönjük, hogy jelenléteddel gazdagítod az oldalt.

Ha segítségre van szükséged, csak szólj. MagyarVagyOkosaink és Okoskáink szívesen segítenek bármiben!

Lóránt & Zoltán

 



Szerkesztés dátuma: kedd, 2010. november 23. Szerkesztette: Kabai Zoltán
Nézettség: 265,382 Kategória: MagyarVagyok.com » Profil
Következő cikk: Első lépések. Regisztráltam. Hogyan tovább?


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: