mérföldkövek a MagyarVagyok közösségi hálón.

 

2016 -

péntek, 2016. január 8. 01:07
Az üzenőfalon finomhangoltunk ismét

- az üzenethez csatolhatók képek (nem csak egy) a számítógépről, és internetes cím (URL) megadásával akár az internetről is.
- a videó (YouTube) url t a szövegdobozba másolva a videót (1 db) csatoljuk a hozzászóláshoz
- audió (mp3 és ogg fileformátum) url csatolható az üzenethez, ami egy lejátszót jelenít majd meg amiben az adott állomány lejátszható
- régió cimke csatolható az üzenetekhez
- saját bloghoz csatolhatók az üzenetek

- mindez módosításkor megváltoztatható, utólag lehet képet, videót, audiót csatolni az üzenethez.

- az üzenetek "tetszik"elhetők
- az üzenetek áthelyezhetők egy másik üzenet alá válaszként, vagy a válasz hozzászólásból lehet fő mondanivalót csinálni, ha szeretnénk az oldalunkat rendszerezni. ehhez a megfelelő hozzászólás azonosítót kell jó helyre bemásolni és lementeni.

- megváltoztattuk az alapértelmezett kimutatási sorrendet. előtérbe hoztuk a válaszokat, és igy a régi hozzászólások egy egy válasszal bármikor előtérbe hozhatók. ha viszont ettől szeretnénk eltekinteni, akkor az oldal alján levő jelőlőnégyzet megváltoztatásával visszaállíthatjuk ideiglenesen a főhozzászólások szerinti rendszerezést.
péntek, 2016. január 15. 17:30
#Hashtag elhetők az üzenőfalon levő kulcsszavak.
A " # " #kettoskereszt jellel bármilyen !!! ékezetmentes !!! karaktersor megjelölhető.

A kattinthatóságát egyenlőre kikapcsoltuk, először a jelenlegi üzenőfalon levő opció csomagot szeretnénk implementálni a csoport témákban, videó hozzászólásokban, cikk hozzászólásokban és mikor több helyről szállnak majd a kettőskeresztek kidolgozzuk a hozzátartozó gyűjtőoldalt is.

Aki tudja hogy kell használni, már szórakozhat vele, hogy gyűljenek a feldolgoznivalók az adatbázisban. A szövegrészben linkként lesz kimutatva.
#voila
1 bejegyzés | 1 / 1 oldal