Minden, ami számomra szent-és ami emiatt mások számára gyülöletessé tesz.

 

2013 -

vasárnap, 2013. július 14. 20:49
Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába,
én rajtam át oda, hol nincs vigasság,
rajtam a kárhozott nép városába.
Nagy Alkotóm vezette az igazság;
Isten Hatalma emelt égi kénnyel,
az ős Szeretet és a fő Okosság.
Én nem vagyok egykorú semmi lénnyel,
csupán örökkel; s én örökkön állok.


Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel”


Emlékezzünk Dantére!

vasárnap, 2013. július 14. 18:46
VÉGÜL: jönnek a vadak, a hiénák.

Vinnék a lakásod, az életed, a becsületed. Semmi nem elég számukra.Megaláznak, meggyaláznak......leköpnek..... megdicsőülve.


Ady ismerte ezt az érzést- ma már én is.

vasárnap, 2013. július 14. 18:48
Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.
Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.
kedd, 2013. július 9. 07:55 » Ezer székely leány napja
Miután megnyertem az ügy legnagyobb magyar pártfogóját,Béres Józsefet, jött egy követelő levél A .E től. hogy passzoljam nekik- mert hát ugye ők jogosultabbak.-lévén, hogy : Bösztör. ......és fizessen, ha már milliomos. Hát igen. Hozzánk szeretetből jött és ingyen. .........Mindenki el a porondról (!?)-hiszen ez , ahogy ők csinálják, mégiscsak kereskedelem....s nekik fütyül.




Ráadásnak ripityára verték a majki programot. - Ó, hát nem volt az előkelőségnek három személyes franciaágy, meg hasonlók-ingyen.....



Persze, akadt az előző évben balkezes szerelmi fészek, amiből családok hulltak szét- erkölcsi példát "statuálva "a nagy létszámú gyermekalomnak....
hétfő, 2013. július 8. 21:25 » Bűneim- Bűneim?
jaj,kedves Levente! Dehogy Magáról szól a bánat. Nagyon is sokan tudják, milyen kollektiv irtóhadjárat zajlott itt főkolomposok részéről. Ha egyszer áttanulmányozgatja a teljes anyagaimat, meg fogja érteni. Remélem, lesz rá módom egyenes beszédben tisztázni - mekkora bűnt követ el az, aki nemcsak alkalmi magyar -és kitartóan teszi a dolgát. ..... Most várom a holnapot. Talán többet tudok egy nap mulva a jövőmről....????,!!!
péntek, 2013. július 5. 17:41
Kedves Levente! Itthon - Godotra várok. Az orvosok nyaralanak. A beteg- csak pénzforrás. Az éjjel majdnem megfulladtam. hisz nem kap oxigént a tüdőm .Végig ülöm az éjszakákat, hogy jöjjön már a hajnal. Vigyáznak rám a hűséges kis állataim. A barátok vizsgáznak..... Hogyan is?,,,Szóval: kedden fél 12 re adtak egy időpontot, amikor a kardiológus és sebész is megnéz ujfent. Mentő nincs. A háziorvos nem érintett a segitségnyujtásban.... fő, hogy legyen fizetésemelés. Már mindenféle gondolaton tul vagyok. Félek-talán már azt sem. Elkótyavetyéltem a lakásom, hogy addig meg rudjak élni..... Nagyjából.... a lényeg. Szép vagy, gyönyörű vagy , Magyarország- olyan szomoruan, ahogy szegény Bartók látta a Concertóban. Tragikomédia.


Köszönöm a figyelmességét. Nagyon hálás vagyok érte, hisz a hajdan volt barátok itt ellenséggé lettek-érdekszövetségből- és igazán nagy kincs az őszinte emberség, ami isteni adomány. Szeretettel köszöni- köszönti: Bedit
szombat, 2013. július 13. 08:49
Csodálatos szivsebészt kaptam, aki felelősséggel teszi a dolgát. Miután van a sziv mögött a tüdőn egy jelentős árnyék, ami lehet a tüdőgyulladás maradványa- kis meszes ponttal, de lehet áttét is, most PET- Ct- re várok. Az kis idő lesz még, mert a petes főorvos nyaral- s csak ő engedélyezhet. nem könnyű motzsolni a napokat-és bizonytalanságban- ráadásul majdnem teljes tehetetlen állapotban, de .....kitartok.
szombat, 2013. július 13. 23:16
Ha volt több orvosnak is azonos véleménye ... A bizalom, minden esetre nagyon fontos. Kérdezem, a szívbillentyű "leszakadás" (?) hogyan lett megállapítva? Mi volt az előzménye? Lélekben sok-sok nyugalmat kívánok, és szurkolok, teljes szívemből! Igen, kitartani!
5 bejegyzés | 1 / 1 oldal