Bálint Etelka

Utolsó bejelentkezés: múlt hónap előtt
Családi állapot: házas Mérleg
Vallás: keresztény
Ezen az oldalon: csak körülnézek
Foglalkozás:
pincér

Anyanyelv:
magyar

Érdeklődési körök

Kedvenc zeneszámok:
Apostol, szerelem

Kedvenc filmek:
Ami ingyen van, az biztos megéri az árát.

Kedvenc TV műsorok:
Pap Gábor, Posta Imre

Kedvenc könyvek:
Dr. Bakay Kornél: a históriai ámítás legújabb hazai trükkjei

Idézetek:
a svájci Frank mai „áresése” apropóján az, hogy talán az orosz választásokra mér tényleg eldől a kérdés és ne feledjük, hogy Izraelben is választások lesznek hamarosan. Úgy tűnik, egyelőre Putyin nem csak „verhetetlen”, hanem 100-ból 90-en most is rá szavaznának ám felmerült egy de. Mi van, ha azt mondatják vele, hogy mégse „vállalja”. Ettől tartanak páran, mert akkor sok álomnak és nem csak álomnak lőttek ám. Bár erre nincs sok esély, de a kavarás megy a háttérben és már csak az az igaz, ami elmúlt, de lehet, hogy az sem.

Még pár gondolat: Mostanában többször jártam úgy, hogy észleltem a telefonom blokkolását. Mindez a párom telefonjával is igaz volt azokban a periódusokban. A bejövő hívásokat és sms-eket blokkolták, s volt, hogy a gyerekeket kellett hívnia, hogy szóljon nekem, hogy valaki keres, miközben a telefonom ott volt mindvégig előttem. Kicsit unom!
Az „NBH” legújabban a tűzoltóságokra települ be, felszerszámozott – általában Mercedes, megerősített alvázú tranzitokkal- és ezekről a „bázisokról” háromszögelik az internetes és telefonos adásokat. Az infó a tűzoltóktól érkezett, s több állomásról erősítették meg annak hitelességét. Javaslatom csak annyi, hogy élve ne eresszétek ki őket, úgyis halottak már, csak még nem tudják! Osztott sugár a rájuk, de csak miután a benzin belobban a kocsi alatt! Persze mindezt csak demokratikusan és csakis önvédelemből tehetitek meg, mert egyébként állatkínzásnak minősül!

A helyzet napról napra érlelődik!

A következőt meg Szima Juditnak üzenem! Tudom Judit, hogy nem kicsi a baj és eleged van, ahogy nekem is. Kaptál már pár jó és használható javaslatot, élj vele, míg teheted. Nincs hova hátrálnod! Gyűjtsétek össze az össze birtokotokban lévő rendőri vezetőkről szóló bűncselekmény-gyanús és elsikált, ki nem tudódott esetet. Pinyóról és a többi „aljadékról” egyaránt minden olajos és egyéb maffia-ügyeket. Politikusok is legyenek benne, mind aki csak érintett kicsit is ezekben és várom leközlésre! Az ál-Pinyó „belügyér” úgy is el van tűnve, mint az aranyóra a gőzfürdőben. Én csak úgy tudok segíteni rajtad és rajtatok, ha segítetek önmagatoknak. Ez nem politika, ettől nem kell félni. Ez már régen nemzetvédelem és becsületbeli ügy. Ha van pár „jó ember” a TMRSZ-ben – remélem nem csak pár van-, akkor ezt nagyon gyorsan le lehet zongorázni, aztán meg mehetünk akasztani sorban őket demokratikusan, ahogy kell. Nos, ez a mai nap legjobb ajánlata, azt hiszem. Ne késlekedjetek, mert Olstein meg hamarosan bejelent valamit a valamire! Lehet, hogy lemond, lehet a leckét fel? Ideje lenne már neki is végét vetni, hogy ne arathasson tovább. No majd megoldják az illetékesek, nehogy illetéktelen kezek közé keveredjen az a megoldás. Víz van elég, ott tisztára lehet mosdatni, ha összekennék a kezüket vele.

Tanulmányok

Pamukkale egyetem
képzömüvészet
Helység: Denizli, Turkey
1995 – 1999

Galériák 2