Európa tönkretétele… !

Európa tönkretétele… !


Tetszik  
   


Fotó Infó

Eredeti felbontás: 300x164 (0.0 Mp)

Fotó megjegyzések

Hajnal Miki
vasárnap, 2016. április 24. 21:43
Újabb forrás állítja, hogy a migránsáradat nem magától jön

A menekültáradat nem véletlen, gazdasági és politikai csoportok érdekeit szolgálja, a nyilvánosság érdeke viszont az, hogy belássanak a kulisszák mögé – mondta el Udo Ulfkotte A menekültipar című új könyve bemutatóján, pénteken a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.
A szerző előadásában hangsúlyozta: a menekültáradat nem véletlen, a táborok lakóit évtizedek óta arra biztatják, hogy induljanak Európába. Mint mondta, a média úgy állítja be, mintha mindenki a háború elől menekülne, pedig sok esetben nem erről van szó. A menekültipar cégszerű szervezet, amelyben sokan, sokat keresnek. Nem az a kérdés, hogy a menekültek jók vagy rosszak, hanem hogy kik keresnek rajtuk olyan sokat az embercsempészeken kívül – fűzte hozzá Udo Ulfkotte.
Szerinte ilyen például a gyógyszeripar, melynek egyes számítások szerint a 2015-ben Európába érkezett egymillió migráns 13 milliárd eurós profitot hoz. De nemcsak gazdasági érdek a migránsáradat, milliárdosok, mint
Hajnal Miki
vasárnap, 2016. április 24. 21:44
Angela Merkel a történelem jó oldalán áll a migrációs válság ügyében – mondta németországi látogatásán Barack Obama. A német kancellár és az amerikai elnök megbeszélése után közösen tartott sajtótájékoztatót, ahol Obama kiemelte, Merkel bátran lép fel a migrációs válság ügyében, ami talán annak tulajdonítható, hogy egykor falak mögé zárva élt. Angela Merkel a szíriai biztonsági övezet ügyéről azt nyilatkozta, nem kívülről, külső erők által védett klasszikus védett övezetre gondolt, hanem olyan térségről, amelynek biztonságát a genfi békefolyamat révén maguk a konfliktus résztvevői garantálják.
Hajnal Miki
vasárnap, 2016. április 24. 21:48
majd Hajnal hasadáskor ...együtt lesz a Trianon előtti szép Magyrrország !!!!!!!!!!!!
Hajnal Miki
vasárnap, 2016. április 24. 21:48
Vélemény....!??????

Üzenet írása