Az iGO navigáció ingyenes

Az iGO navigáció ingyenes


Tetszik  
   


Fotó Infó

Eredeti felbontás: 760x506 (0.4 Mp)

Fotó megjegyzések

Hajnal Miki
péntek, 2016. május 13. 19:57
Itt a teljes navigációs alkalmazás okostelefonra - ingyen!
Az iGO navigáció ingyenes alkalmazás 795 km új útszakasszal és 610 új hellyel bővült, május 16-ig tölthető le ingyenesen.
Az NNG tavaly tavasszal, a 10. születésnapja alkalmából adta ki az iGO Navigation SzülinApp nevű teljes értékű alkalmazását, ami Magyarországon internetkapcsolat nélkül is használható.

Az NNG célja, hogy kiszolgálják a felhasználók igényeit a helyi sajátosságoktól kezdve a globális trendekig. Az alkalmazás tökéletesen személyre szabható, és eredményes megoldásokat kínál.
Az ingyenes frissítést és az alkalmazást május 16-ig lehet ingyen letölteni.

A frissített változatban nem csak új útszakaszok és új helyek vannak, hanem megtalálhatók az új szupertrafipaxok elhelyezkedésére vonatkozó információk is.

Az NNG a világ legjobb térkép- és tartalomszolgáltatóival dolgoznak együtt, emiatt több régió- és országspecifikus tartalmat kínálnak.

Az androidos telefonokra, legfeljebb 7 colos androidos táblagépekre, bármelyik iPadre,
Hajnal Miki
péntek, 2016. május 13. 20:00
Az androidos telefonokra, legfeljebb 7 colos androidos táblagépekre, bármelyik iPadre, valamint iPhone 4S és újabb iPhone-okra kiadott appot az androidosok itt tölthetik le, az Apple-t használók pedig az App Store-ból telepíthetik. A telepítőfájl mérete kb. 160 MB.

Üzenet írása