Heti Energetikai Előrejelzés - 2014 November 3. – 2014 November 9.

Heti Energetikai Előrejelzés - 2014 November 3. – 2014 November 9.

Az energiák a mindennapjaid során ciklikusan változnak és visszatérnek. Ennek az elemzésnek a célja, hogy naptárszerűen megmutassa számodra az adott napon milyen energia jelenik meg az életedbe!

 

Hétfő: Ez az új nézõpont napja 

A mai nap száma a 12-es. Minden, amibe a mai napon kezdesz bele, garantáltan a feje tetejére állítja az életedet. A mai napon induló hosszú távú események megtanítják az életedet egy másik, új nézõpontból nézni. Elképzelhetõ, hogy minden pont fordítva alakul, mint ahogy eredetileg képzelted, de ez csak a hitedet teszi próbára. Megmutatja számodra, hogy neked kell kézben tartanod az életed eseményeit és nem várhatod mindig a külvilágtól a megoldást. Egyébként ma tele leszel ötletekkel és kreativitással, most ne akarj bezárkózni a világ elõl.

 

Kedd: A mai nap a vég kezdete lehet 

A mai nap száma a 13-as. Minden, ami ma történik veled egyben lezárása lehet az életed egy bizonyos szakaszának. Erre idõrõl-idõre szükség van annak érdekében, hogy az életedbe új dolgokat engedhess be. Minden, amibe a mai napon kezdesz bele új alapokra helyezi az életedet és azt igényli tõled, hogy az életed egy korábbi szakaszát lezárd. Ez lehet egy tanulási idõszak, egy feladat, vagy egy kapcsolat vége is. Ne feledd, hogy minden lezárás egyben valami új dolog születése is az életedben. Ne ijedj meg, mert végig nagyon stabil és magabiztos leszel, csak egy kis bátorságra van szükséged. Ha bizonytalan vagy, hallgass a józan eszedre.

 

Szerda: A mai nap egy új dimenziót nyithat az életedben 

A mai nap száma a 14-es. Minden, ami a mai napon történik, veled egy új fejezetet indíthat az életedben. Minden kezdeményezés, amit a mai nap indítasz, útjára nagy kiugrást jelenthet a számodra. Bármi, ami a mai napon indul el az életedben egyensúlyt hoz az életedbe és hozzájárul, hogy egy nagy elõrelépést tegyél önmagadhoz képest. Légy nyitott ne ragaszkodj görcsösen semmihez, mert a mai nap meglepetéseket is tartogat számodra. Állj készen arra, hogy hirtelen megváltoznak a korábban tervezett körülmények, de a kimenetele hosszú távon mindenképpen az elõnyödre válik.

 

Csütörtök: A mai nap egy hosszú távú elkötelezettségbe mehetsz bele 

A mai nap száma a 15-ös. Minden, ami a mai napon történik, veled egy olyan folyamatot indít el, ami kötöttséget hoz az életedben. Szabad akaratodban áll belemenni, vagy nemet mondani erre, de tudnod kell, hogy bizonyos dolgok az életedben elképzelhetetlenek kötöttségek nélkül. Fontos, hogy ne felejtsd el, hogy szabad akaratodból döntesz és késõbb ugyanezzel a szabad akarattal tudsz majd megszabadulni az esetleg terhessé váló kötelezettségedtõl. Az ezzel kapcsolatos döntéseidben mindig a szívedre hallgass.

 

Péntek: Vigyázz a mai napon lehet, hogy tévútra mész

A mai nap száma a 16-os. Bármibe kezdesz, a mai napon nagyon résen kell lenned, mert hosszú távon lehet, hogy olyasmibe gyalogolsz bele, ami csak látszólag tûnik jónak. A ma elindított kezdeményezéseidbõl könnyen lehet, hogy csak légvárakat építesz, amiket bármelyik percben elfújhat a szél. Lehet, hogy egy kapcsolat, egy elvállalt munka, vagy vállalkozás az, amibe belegyalogolsz, mindenképpen légy körültekintõ, és ha úgy érzed, akkor inkább mondj most nemet. Fordulj egy picit befelé, vegyél néhány mély lélegzetet és jól fontold meg minden lépésedet.

 

Szombat: Ma koncentrálj a legfontosabb értékeidre

A mai nap száma a 17-es. Bármibe kezdesz, a mai napon ne felejtsd el számba venni elõtte, hogy mi a legfontosabb az életedben, mert ezt az értéket kell folyamatosan szem elõtt tartanod, mialatt végig mész az úton, amire éppen most rálépsz. Bármi történik ma veled nem szabad megfeledkezned az értékeidrõl, mert ezek fognak erõt adni neked. Ha nem veszed le a szemed a vezércsillagodról, akkor sikerrel fogod venni az út közben adódó akadályokat. Fontos, hogy tisztázd a céljaidat, mielõtt döntést hozol, most csak az eszedre hallgass.

 

Vasárnap: Ma nagyon kilátástalannak tûnik minden

A mai nap száma a 18-as. Akármi indul is el ma az életedben, abban biztos lehetsz, hogy egy nehéz idõszak vár rád, amikor csak a hitedre támaszkodhatsz. Olyan lesz, mintha egy hosszú sötét alagúton kellene végigmenned világítás nélkül, úgy, hogy azt sem tudod mikor lesz vége. Bármennyire félsz is ki kell másznod az állóvízbõl és végig kell menned ezen az úton, mert ha lassan is, de biztosan célba érsz. Most ne számíts, külsõ segítségre a fényt saját magadban kell megtalálnod.


   

Megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal