A legyőzhetetlen (Invincible) 2001.

1 videó - 2001
angol-német-ír-amerikai filmdráma, 133 perc

A legendás német rendező, Werner Herzog tízéves hallgatás után egy igaz történetet vitt filmvászonra. Egy apró lengyelországi zsidó falu patkolókovácsát, Zishét egy nap munka közben megpillantja egy német tehetségkutató ügynök. A harmincas évek elején nagy karriert jósolnak a bivalyerős embernek, aki Berlinbe szerződik, ahol az antiszemita nemzetiszocialisták egyre több követőre találnak, Zishe először Hanussen /Tim Roth/ műsorában lép fel, ahol neki kell alakítania Siegfriedet, a világ legerősebb emberét. Hanussen varietészínháza a nácik kedvenc találkozóhelye, és Zishére is úgy tekintenek, mint az árja faj mintapéldányára. Zishe azonban hamar megunja a rá osztott szerepet és egy előadás alkalmával bevallja zsidóságát a megdöbbent hallgatóság előtt... A "Legyőzhetetlen" legendája tovább él a zsidó nép meséiben és balladáiban.
A főhős Zishe figuráját egy amatőr erőember alakítja, élete első filmszerepe, Herzog Las Vegas Casino- és revüvilágában fedezte fel, ahol szintén erőembert alakít, a valóság színpadán.

rendező:
Werner Herzog

Szereplők
Hanussen
Tim Roth
Ceremóniamester
Max Raabe
Zishe Breitbart
Jouko Ahola
Helldorf gróf
Udo Kier
Landwehr
Gustav-Peter Wöhler
Yitzak Breitbart
Gary Bart
Rohamosztagos
Joachim Paul Assböck
Yitzak Breitbart anyja
Renate Krössner
Hedda Christiansen
Tina Bordihn

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

A legyőzhetetlen (Invincible) 2001.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2019. június 12. Nézettség: 27

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal