A Privát Rocktörténet, sorozat

A Privát Rocktörténet, sorozat

21 videó
A Kinopolis Filmgyártó Kft. 2009-ben alakult. Az alapítók eddigi legnagyobb közös sikerüket 2007-ben érték el, amikor a Filmmúzeum Televízióban sugárzott Privát Rocktörténet sorozat Omega című epizódjáért elnyerték a Kamera Hungária díjat... A kezdet - Az ötlet nagyon egyszerű, és az alapját bárki átélhette, aki részt vett gimnáziumi osztálytalálkozókon. 25-30 ember 5 évenként találkozik, és mindenki visszaemlékszik arra a – jó esetben – négy évre, amit a többiekkel eltöltött. Ekkor derül ki, hogy ezekre az időkre mindenki másképp emlékszik. Léteznek persze a közös alapok, de a sztorik teljesen mások, még azok is, amelyekre mindenki egyaránt emlékszik. Egy dolog azonban közös. A hangulat, a légkör, amit mindenki újra átél. A hetvenes-nyolcvanas években elképesztő sztárokká, hősökké, példaképekké váltak a rockzenészek... így indult el a sorozat...
A Privát Rocktörténet sorozat - A Privát rocktörténet nyersanyaga 2010-ben újra az alkotók kezébe került, akiket most már nem kötött egy televíziós műsor szigorú formátuma. Hosszabbak lettek az epizódok, de csak annyira, amennyire ezt a műsorok tempója, és főszereplői - a zenészek – megkívánták. Újra itt van hát a Privát Rocktörténet – felfrissítve, újra szeretve, újra vágva! Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a zenét, és szívesen emlékszik azokra, akikért annak idején annyira, de annyira lehetett rajongani! A DVD sorozatot – az első 3 rész megjelentetésével – 2011. I. negyedévében indítjuk el.
Az Omega - Amikor a sorozat szabad utat kapott a Filmmúzeum vezetőitől, elkezdődött a közös gondolkodás. Ki legyen az első? Olyan zenekarra volt szükségünk, amely jelenleg is aktív, és azonnal rangot ad a műsornak. Nagy név kellett, amelyre hivatkozhatunk, amikor hívogatjuk a zenészeket. „Te, és ki volt már előttünk? Kivel forgattatok?” Kivel is... kivel is... hát az Omegával! Itt a megoldás! Felhívtuk őket. Lenne ez a film, mindannyian beszélnétek benne... „Oké, csináljuk meg!” Tényleg? Lenne még valami... Kellene néhány olyan felvétel, amit máshol nem láthattak a nézők... „Van még néhány feldolgozatlan super8-as, nézzétek meg őket” Ühüm. (Te jó ég!) Köszönjük... Lehet még egy utolsó kérés? Rögzítenénk egy próbátokat. „Jövő héten próbálunk. Várjuk a stábot..." Kedves Omega! Köszönjük nektek a Privát Rocktörténetet!

Az Omega hamarosan betölti az ötvenedik életévét, és ilyen patinás együttes kevés regnál már a szakmában. Talán a Rolling Stones... A Privát Rocktörténet Omegáról szóló epizódjából megtudhatjuk, hogyan került fel a zenekar az európai slágerlisták tetejére, és arról is mesélnek a tagok, hogy mi kellett volna a világsikerhez?

Privát rocktörténet ( 1. rész) : A Red Star - Omega
Privát rocktörténet ( 2. rész) : Pál Utcai Fiúk
Privát rocktörténet ( 3. rész) : A Piramis
Privát rocktörténet ( 5. rész) : A Korál
Privát rocktörténet ( 6. rész) : A Karthago
Privát rocktörténet (10. rész) : A Hobo Blues Band
Privát rocktörténet (11. rész) : Edda Művek
Privát rocktörténet (13. rész) : A Republic
Privát rocktörténet (14. rész) : A KFT
Privát rocktörténet (15. rész) : A Kispál és a Borz
Privát rocktörténet (17. rész) : Az LGT
Privát rocktörténet (18. rész) : Az R-GO
Privát rocktörténet (19. rész) : A Pokolgép
Privát rocktörténet (20. rész) : A Bonanza Banzai
Privát rocktörténet (21. rész) : A Lord
Privát rocktörténet (22. rész) : Charlie és az új Generál
Privát rocktörténet (24. rész) : A Tankcsapda
Privát rocktörténet (25. rész) : A Hungária
Privát rocktörténet (34. rész) : Az Európa Kiadó
Privát rocktörténet (35. rész) : A Moby Dick
Privát rocktörténet: A Beatrice

 
   

Privát rocktörténet ( 1. rész) : A Red Star - Omega



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. október 19. Nézettség: 1,295

Tetszik