Michael Jackson és orvosa - egy végzetes barátság

Michael Jackson és orvosa - egy végzetes barátság

0 videó
Michael Jackson és orvosa – egy végzetes barátság

Súgó
Home > Dokumentum
Michael Jackson és orvosa – egy végzetes barátság online film és letöltés
Dokumentum

A dokumentumfilm bemutatja Michael Jackson utolsó néhány hónapját, halálának körülményeit, valamint orvosához, dr. Conrad Murray-hez fűződő, végzetesnek bizonyuló barátságát. A film készítői 2009 novembere óta követik dr. Conrad Murray sorsának alakulását, és az elmúlt két évben számtalan interjút készítettek az orvossal. Ez az interjúsorozat az exkluzív műsor vezérfonala.

Conrad Murray látta utoljára élve Michael Jacksont. Két év kellett ahhoz, hogy Murray ügye bíróság elé kerüljön, végül 2011. november 7-én bűnösnek találták Jackson megölésében. A Michael Jackson és orvosa – egy végzetes barátság című dokumentumfilmben dr. Conrad Murray a híres énekeshez fűződő különös kapcsolatáról mesél, és először vall az utolsó napok szörnyű eseményeiről is.

2009. március 5-én Michael Jackson sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ötven koncertből álló sorozatot indít This Is It címmel, a londoni O2 arénában. Tervei szerint ez lett volna az utolsó nagyszabású fellépése. Dr. Conrad Murray, egy addig ismeretlen, texasi kardiológus beköltözött hozzá, hogy segítse a felkészülésben, és kezelje a nagy megterhelés okozta egészségügyi problémákat.

2009. június 25-én Michael Jacksont holtan találták Los Angeles-i házában. A diagnózis: gyógyszertúladagolás miatti szívleállás. “Hétféle vényköteles gyógyszert találtak a vérében. Propofol- és Lorazepam-túladagolás miatt halt meg. Négy hete folyt a per, de még egyik fél sem bizonyította, Dr. Murray vagy maga az áldozat adta be Jacksonnak a gyógyszereket.”- hangzik el a filmben.

Felröppentek a hírek, amelyek szerint az ikon halálát dr. Conrad Murray okozta, aki egyedüliként volt mellette az utolsó napokban. 2011. szeptember 27-én megkezdődött az orvos tárgyalása. “Olyan a történetem, mint Dávidé és Góliáté. Az egész világ Góliátként száll szembe velem.” – mondta dr. Conrad Murray. 2011. november 7-én a Los Angeles-i bíróság az orvost bűnösnek találta Michael Jacksonnal szemben gondatlanságból elkövetett, nem szándékos emberölés vádjában, november 29-én pedig négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A dokumentumfilm a tárgyaláson készült eredeti felvételekkel, Michael Jackson gyerekkorát és későbbi éveit bemutató betétekkel és dr. Conrad Murray-vel készült interjúkkal mutatja be azt a szürreális világot, amelyben a popkirály utolsó néhány évét töltötte. A filmben láthatjuk Murray ügyvédje, Edward Chernoff és csapata munkáját, és a kétségbeesett harcot, amit a világ egyik leghíresebb emberének bizalmasa saját becsületének és hírnevének visszaállításáért folytat.


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2017. február 15. Nézettség: 348

Tetszik