Pandamic: Covid-19

Pandamic: Covid-19

2 videó - 2020
Dokumentumfilm, 42 perc

A COVID-19 világjárvány című dokumentumfilm bevezeti a nézőket a koronavírus elleni harc részleteibe, bemutatva, miként tesztelik és kezelik a betegeket, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A szakértők mindemellett elmagyarázzák, hogy miért tekinthető különlegesnek a COVID-19, és hogy miért érte felkészületlenül a világot, mit lehetett volna másképp csinálni, hogy megakadályozzák a terjedését. A különkiadás nyomonköveti a járvány Amerikai Egyesült Államokbeli kitörésének előzményeit az első fertőzöttől kezdve, a Seattle-beli gyors terjedésén át, megvizsgálva, hogy miként adódott át drámai gyorsasággal országszerte a vírus. A gyógyszerészet élvonalához tartozó szakemberek, akadémikusok, kormányzati munkatársak és betegek első kézből osztják meg tapasztalataikat a nézőkkel.

Szereplők:
Erik Thompson (Narrator), Robin Thompson (Epidemiologist), Ajay Sethi (Epidemiologist), Donald G. McNeil Jr. (Science and Health Reporter), Li Wenliang (Doctor), Jennifer Rohn (Cell Biologist), Dianna Adama (Teacher Wuhan City), Didier Housin (Professor WHO), Thomas Friedrich (Professor), Dave O'Connor (Professor), Christine McDaniel (Senior Researcher), Yanzhong Huang (Global Health)

A COVID-19 világjárvány 2020.
Az igazság győzni fog ! (nyilvános Covid konferencia )

 
   

A COVID-19 világjárvány 2020.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2020. április 6. Nézettség: 172

Tetszik