Ábrahám Júlia  Dr.

Ábrahám Júlia Dr.

3 videó
Akinek tényleg hobbi a munka

Dr. Ábrahám Júlia évek, sőt évtizedek óta a hazai fitnesz szakma meghatározó alakja. Sok sportszakmai képzés kidolgozója és a hazai rekreációs képzések szakértője.

Shape: Szakmai irányításod mellett működik a Fitness Akadémia, az első államilag elismert, sport területén működő magániskola.
Hogyan jött az ötlet, hogy pont ebbe vágj bele?
Dr. Ábrahám Júlia: 1990-ben, amikor még csak éledezett itthon a fitnesz és nyíltak az első aerobiktermek, mi is nyitottunk egyet a férjemmel és egy barátnőmmel. Testnevelőtanár végzettséggel rengeteg órát tartottam, de hamarosan kollégákat kellett keresnünk. Kiderült, hogy kevesen jönnek kellő felkészültséggel, ezért mielőtt munkába álltak volna, pár hétvégés felkészítést tartottunk nekik. Hamarosan erre a kis „házi tanfolyamra” olyanok is jelentkeztek, akik már nem tudtak nálunk, a klubban dolgozni, de mégis szerettek volna tanulni. Keretet kellett adni az oktatásnak, és úgy döntöttünk, hogy a nehezebb utat választjuk: állami, hivatalosan is elismert, középfokú edzői képzéseket fogunk szervezni. Évről évre nőtt a létszám, egymásnak ajánlották a fiatalok az iskolánkat. 1998-óta vagyunk a „bázisunkon”, a XIII. kerületben, itt zajlik az elméleti oktatás mind a 19 szakunk esetében, és bizonyos szakoknál a gyakorlat egy része is. Nagyon nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a gyakorlati képzés színvonalas és valóban gyakorlatias legyen.

Harmadik Kor Egyeteme - Ábrahám Júlia: Minőségi szabadidő-eltöltés időskorban
Harmadik Kor Egyeteme - Prazsák Gergő: Értékek és kultúra
Harmadik Kor Egyeteme - Vancsó Ödön: Bolyai János, egy magyar zseni sorsa

 
   

Harmadik Kor Egyeteme - Ábrahám Júlia: Minőségi szabadidő-eltöltés időskorban



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. április 23. Nézettség: 2,114

Tetszik